Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο ιστορικός πρόεδρος των εμπόρων Ηρακλής Μπλουγούρας

Ο άνθρωπος που έκανε σημείο αναφοράς τον εμπορικό κόσμο των Τρικάλων δεν είναι πια κοντά μας

Μια αξεπέραστη προσωπικότητα της τοπικής κοινωνίας των Τρικάλων που σημάδεψε για πάντα με την πορεία του εμπορικού κόσμου δεν είναι πια κοντά μας.

Ο λόγος για τον ιστορικό ιδιοκτήτη του ομώνυμου Εμπορικού Κέντρου των Τρικάλων Ηρακλή Μπλουγούρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών έχοντας αφήσει για πάντα ανεξίτηλη τη συμβολή του και ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων.

Από τη δεκαετία του ‘ 70 ξεκίνησαν να λειτουργούν μαζί με τα αδέρφια του το πολυκατάστημα ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ στην καρδιά της πόλης δίπλα στην κεντρική πλατεία. Ένα πολυκατάστημα που θυμούνται πλέον πολλές γενιές Τρικαλινών και που κατάφερε να γίνει σύμβολο ποιότητας για την τοπική εμπορική αγορά.

Παράλληλα ο Ηρακλής Μπλουγούρας διετέλεσε πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων επί σειρά ετών καθώς και ο άνθρωπος που δημιούργησε το παράρτημα του ΚΑΕΛΕ στην περιοχή.

Ένας άνθρωπος που δεν θα ξεχαστεί και που σήμερα ακόμη αποτελεί φάρο για όσους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με το εμπόριο αλλά και με τα κοινά της πόλης μιας και πάντα προσπαθούσε με ανιδιοτέλεια για το καλό της περιοχής.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή