Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θλίψη στα Τρίκαλα από τον άδικο χαμό του Γιάννη και της Καλλιόπης

Τραγικό φινάλε για τον Τρικαλινό Γιάννη Τριάντο και την Καλλιόπη Χαρτοφίλη που πνίγηκαν μέσα στο σπίτι που είχαν νοικιάσει, για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σκηνές από την αρχαία Πομπηία, όπου ζευγάρια πέθαναν σφιχταγκαλιασμένα προτού καν προλάβουν να αντιδράσουν στη φονική μανία της φύσης, εκτυλίχθηκαν στο χωριό Αμφιθέα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, όπου ο 42χρονος Γιάννης, με καταγωγή από την Μουριά Τρικάλων και η 38χρονη σύζυγός του συνάντησαν μαζί τον θάνατο αγκαλιασμένοι, όταν τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν το σπίτι τους!

Ομως δεν φαντάζονταν ότι θα ερχόταν μια μέρα που το θερινό «καταφύγιό» τους θα γινόταν ο τάφος τους! Οταν ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή το βράδυ του Σαββάτου, το ποτάμι το οποίο βρισκόταν σε απόσταση λίγων μέτρων από το σπίτι του ζευγαριού υπερχείλισε, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα πάντα.

Από τη μανία των ορμητικών νερών του ποταμού, τα οποία έφτασαν σε κάποια σημεία τα τρία μέτρα, δεν γλίτωσε ούτε το αγαπημένο ζευγάρι, που, βλέποντας τα λασπόνερα να εισβάλλουν με ορμή μέσα από τα κουφώματα και τα παράθυρα του σπιτιού του, πανικοβλήθηκε και άρχισε να ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους για να σωθεί.

Ομως οι πόρτες ασφαλείας και τα κάγκελα που υπήρχαν γύρω από το σπίτι δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο διαφυγής, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν σύντομα την προσπάθεια και να αφεθούν στη μοίρα τους, βαδίζοντας αγκαλιασμένοι προς τον θάνατο! Στην αρχή, οι συγγενείς του 42χρονου Γιάννη και της 38χρονης Καλλιόπης δεν έβαλαν με το μυαλό τους το κακό, καθώς υπέθεσαν ότι δεν «έπιαναν» τα κινητά τηλέφωνά τους, εξαιτίας του γεγονότος ότι στο σημείο όπου είναι χτισμένο το σπίτι δεν υπάρχει καλό σήμα κινητής τηλεφωνίας. Καθώς περνούσαν, όμως, οι ώρες και το ζευγάρι δεν έδινε σημεία ζωής, ανησύχησαν και αποφάσισαν να πάνε οι ίδιοι στην Αμφιθέα.

Αφού πέρασαν μέσα από τόνους λάσπης, κατάφεραν προχθές το απόγευμα να φτάσουν έξω από το σπίτι που είχαν νοικιάσει οι αγαπημένοι τους και τότε είδαν το αυτοκίνητό τους παρκαρισμένο, με αποτέλεσμα να καταλάβουν αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ετσι ειδοποίησαν τις Αρχές, οι οποίες έστειλαν σωστικά συνεργεία για να απεγκλωβίσουν το ζευγάρι.

Όταν, όμως, οι διασώστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι ήταν ήδη αργά για τον 42χρονο και την 38χρονη σύζυγό του, καθώς είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή. Όπως είπαν συγκλονισμένοι οι άνθρωποι που βρήκαν τους άτυχους παραθεριστές, το ζευγάρι δεν πρόλαβε καλά καλά να αντιδράσει!

Espresso

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή