Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, “έφυγε” στα 43 του ο Παύλος Μυροφορίδης

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού «έφυγε» από την ζωή ο Παύλος Μυροφορίδης σε ηλικία 43 ετών νικημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Παύλος Μυροφορίδης αντιμετώπισε με σθένος την ασθένειά του εδώ και και αρκετούς μήνες, αλλά δεν τα κατάφερε.

Τελευταίο χρονικά πόστο του Μυροφορίδη ήταν αυτό του τεχνικού διευθυντή στην Αναγέννηση Καρδίτσας το περασμένο καλοκαίρι, ενώ τον ίδιο ρόλο είχε και σε Απόλλωνα Σμύρνης, Ηρακλή, Λαμία, Χανιά, Εορδαϊκό.

Ήταν οικογενειακός φίλος του πρώην προπονητή της Νίκης Βόλου, Αλέκου Βοσνιάδη.

Από το πρωί της Τρίτης (1/5) τα μηνύματα στα social του Κοζανίτη παράγοντα, που είχε γεννηθεί στις 6/9/1980. φανερώνουν την τεράστια λύπη των φίλων και συγγενών που αποχαιρετούν έναν νέο άνθρωπο.

Την είδηση του θανάτου του Παύλου Μυροφορίδη έκανε γνωστή ο βετεράνος άσος Νίκος Ζαφειρόπουλος, με ανάρτησή του στα social media, μαζί με μία φωτογραφία του ίδιου με τον εκλιπόντα, όπου ανέφερε: «Αδελφέ μου, ηρέμησες. Ξεκουράστηκες. Σου άρεσε αυτή η φωτογραφία, αγαπούσες πολύ την Πάτρα και όλους μας. Ήσουν περήφανος και μάγκας και έτσι θα σε θυμόμαστε. Γιατί ρε φίλε όμως βιάστηκες τόσο πολύ… Απλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Παυλάρα μου. Καλό ταξίδι…».

Και ο ισχυρός άνδρας του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, αποχαιρέτησε με ανάρτησή του τον φίλο και συνεργάτη του, όντας βυθισμένος και ο ίδιος σε μεγάλη θλίψη για την απώλεια του.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή