Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θράσος Μητσοτάκη: «Όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο, θα τους γίνει η ζωή δύσκολη»!

Μια ανατριχιαστική, όσο και χυδαία, δήλωση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, πριν από λίγες ημέρες, όπου ερωτώμενος για το εμβόλιο είπε τα εξής απίστευτα: «Εγώ μπορεί να μην κυνηγάω με το εμβόλιο ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αναλαμβάνουν μια ευθύνη απέναντι στον εαυτό τους και μπορεί, όχι εμείς, αλλά η ελεύθερη αγορά, η οικονομία να επιβάλει τέτοιους περιορισμούς, που να είναι η ζωή τους λίγο πιο δύσκολη»!

Το ερώτημα, το οποίο αυτόματα τίθεται, είναι ποιο έχει μεγαλύτερη δύναμη: το Σύνταγμα των Ελλήνων ή «η ελεύθερη αγορά»; Αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του Μητσοτάκη μάλλον το δεύτερο, το οποίο βεβαίως συνεπάγεται κατάλυση του πρώτου. Με άλλα λόγια, ο πρωθυπουργός της Χώρας κουνάει το δάχτυλο απειλητικά σε όσους έχουν ενδοιασμούς για το εμβόλιο και ουσιαστικά τους απειλεί ότι αν δεν το κάνουν, η ζωή τους θα είναι γεμάτη «περιορισμούς» και «δύσκολη». Δηλαδή δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν, να εργάζονται, ναψωνίζουν, να αγοράζουν και να πουλάνε περιουσιακά στοιχεία, κ.ο.κ.

Σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, τέτοιου είδους θρασύτατες δηλώσεις θα δημιουργούσαν τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο, με συνέπεια το τέλος της πολιτικής καριέρας αυτού που ξεστόμισε τέτοιου είδους αθλιότητες. Στην Ελλάδα, όμως, του «δημοκρατικού τόξου», με τα «μπουκωμένα» με ευρώ ΜΜΕ να αποθεώνουν τον «Μωυσή» Μητσοτάκη και να αποσιωπούν εντελώς τα εγκληματικά του λάθη, όχι μόνο στο ζήτημα της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, αλλά και σε όλους τους άλλους τομείς, υπάρχει η απόλυτη σιωπή για την κατάπτυστη αυτή τοποθέτηση.

Γιώργος Μισιάκας

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή