Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θρίαμβος για τον μπασκετικό ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ στους Σοφάδες!

Μεγάλη νίκη για τον ΑΟΤ και το ταξίδι προς την άνοδο συνεχίζεται!

 Θετικότατα ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του εκτός έδρας match με τον ΓΣ Σοφάδων το Τμήμα Μπάσκετ του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ. Σε ένα πολύ κομβικό σημείο των play off, διεξήχθη ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, με την αγαπημένη ομάδα της πόλης να επικρατεί των Σοφάδων και τελικό σκορ 53 – 60.

Η επόμενη και πολύ μεγάλη αναμέτρηση είναι την Τετάρτη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων πάλι με την ομάδα των Σοφάδων. Σημαντική η παρουσία και η στήριξη των φιλάθλων στο γήπεδο καθώς πρόκειται για πολύ κρίσιμο ντέρμπι!

Μ. Τετάρτη 12/4 – 17:00

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ vs ΓΣ ΣΟΦΑΔΩΝ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομάδας:

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η ομάδα μας που επικράτησε με 53-60 των Σοφάδων ισοφαρίζοντας σε 2-2 την σειρά των play off ανόδου. Την Μεγάλη Τετάρτη σας περιμένουμε όλους για την πολυπόθητη νίκη.

Τα δεκάλεπτα

21-15,27-30,41-43,53-60

Σοφάδες:(Παπαδόπουλος): Αποστολόπουλος, Παππάς 15(5), Τσούκας 17(2), Ζωιτσάκος Χ, Παπαϊωάννου 2, Γκαντης, Κακλαμάνος 7(1), Αναγνωστόπουλος, Σαλταγιάννης, Ζωιτσάκος Τρ, Θέος 12, Δικαρος.

ΑΟΤ (Παπαδημητρίου): Τσιτσάνης 1, Λεπενιώτης 2, Γκαντιάς 2, Κατσίμπας 6, Αργύρης 4, Σούλκο 16(1), Ευαγγελακόπουλος, Τζιάννης, Τζόελ Ταμ 16(1), Αγγελακόπουλος 11(1), Κολότσιος 2.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή