«Θρίλερ» με λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Επιβάτης το ακινητοποίησε μέσα σε τούνελ

21 Feb 2023 Ελλαδα

Πανικός εκτυλίχθηκε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κατερίνη.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, ο οδηγός παρουσίασε πρόβλημα με την υγεία του, κάτι που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο τη στιγμή μάλιστα που περνούσε μέσα από τούνελ.

Σωτήρια στάθηκε η αντίδραση ενός επιβάτη, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του και όταν διαπίστωσε πως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να φρενάρει, πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Πάτησε ο ίδιος φρένο και το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στη μέση του τούνελ. Ανάστατοι οι υπόλοιποι επιβάτες κατέβηκαν και στο σημείο έφτασαν περιπολικά και ένα ασθενοφόρο.

Όλα αυτά που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου. Σε ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Κατερίνη. Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ ξεκίνησε και τίποτα αρχικά δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν.

Κάποια στιγμή στην εθνική οδό, οι επιβάτες ταράχτηκαν από μια στραβοτιμονιά του οδηγού. Κάποιοι την απέδωσαν σε κακοτεχνία σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου. Λίγα λεπτά αργότερα όμως το σκηνικό έγινε ξανά. Τότε κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν στον οδηγό χωρίς να παίρνουν απάντηση.

Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ βρισκόταν στην εθνική οδό, κοντά στην Κατερίνη και λίγο αργότερα έχασε την έξοδο για την πόλη. Ήταν η στιγμή που ένας από τους επιβάτες αποφάσισε να σηκωθεί για να δει και να μιλήσει στον οδηγό. Ο οδηγός όμως δεν αντιδρούσε σε όσα του έλεγε.

O επιβάτης, αφού αντιλήφθηκε πως ο οδηγός αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να διαχειριστεί το όχημα, προσπάθησε ο ίδιος να κόψει ταχύτητα και να φρενάρει το λεωφορείο. Στη μέση του τούνελ τα κατάφερε και οι επιβάτες βγήκαν έξω με ασφάλεια.

Ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες βοήθειες.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …