Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θρήνος για τον ήρωα πατέρα – Πνίγηκε για να σώσει την κόρη του

Συντετριμμένοι οι οικείοι του Paul Doran μετά τον τραγικό χαμό του στην προσπάθειά του να σώσει την 11χρονη κόρη του. Ο άτυχος πατέρας πνίγηκε προσπαθώντας να βοηθήσει την κόρη του που είχε παρασυρθεί στη θάλασσα να επιστρέψει στην ακτή.

Η οικογενειακή βόλτα σε δημοφιλή παραλία με τη σύζυγό του Simonne και τα τρία τους παιδιά κατέληξε σε τραγωδία. Όταν είδε την 11χρονη κόρη του να κινδυνεύει δεν δίστασε στιγμή. Η κόρη του παρασύρθηκε στη θάλασσα και ο Paul Doran κολύμπησε για να τη βοηθήσει να βγει στην ακτή.

Η σύζυγός του Simonne έσπευσε να βοηθήσει και τράβηξε την κόρη τους στην ακτή. Εκείνος δεν τα κατάφερε. Πνίγηκε στην προσπάθειά του να τη σώσει. Η σύζυγός του καλούσε εναγωνίως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να βοηθήσουν. Βρίσκονταν στην παραλία Seven Mile Beach περίπου στις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης.

Δεν κατάφεραν να τον σώσουν

Οι διασώστες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον Paul Doran. Ήταν λίγο αργότερα που τον ανέσυραν μετά από μισή ώρα από το νερό. Δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο.

«Κατάφεραν να ανασύρουν τον 45χρονο που ήταν βυθισμένος στο νερό και να τον φέρουν στην ακτή. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να επανέλθει» σημείωσε ο Jimmy Keogh από το Surf Life Saving στο ABC. Είχε μετακομίσει με την οικογένειά του στην Αυστραλία λίγους μήνες πριν από την τραγωδία.

Αγαπητός και πολύ σεβαστός στην κοινότητα σημείωσε ο δήμαρχος του Naas Cllr Evie Sammon. «Οι σκέψεις μας είναι με τους γονείς του Paul, τον Paddy και την Helen, τη σύζυγό του Simonne, τα παιδιά και την ευρύτερη οικογένειά του», υπογράμμισε.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή