Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θρήνος – Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Τρικαλινός Ζήσης Τσέτσιλας

Μετά την τραγική είδηση πως ένας Καλαμπακιώτης έχασε τη ζωή του σε τροχαία δυστύχημα στη Γερμανία, ακόμη ένα δυσάρεστο νέο έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία χρονιάρες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα ο 43χρονος Ζήσης Τσέτσιλας από τις Σταγιάδες Καλαμπάκας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews.com ο 43χρονος βρήκε τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις τέσσερις χθες το μεσημέρι στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, ανάμεσα σε Σαβάλια και Γαστούνη και συγκεκριμένα στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων της Revoil.

Το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό μικρού μεγέθους, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα να ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας που διενεργεί την προανάκριση.

Σύμφωνα ωστόσο με μαρτυρίες από το σημείο, το φορτηγάκι φαίνεται στην προσπάθειά του για αναστροφή να μην παρατήρησε τον άτυχο άνδρα να έρχεται με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στο όχημα.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο άτυχος άνδρας υπέστη βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και παρά την τάχιστη έλευση του ασθενοφόρου στο σημείο και της μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του από το ιατρικό προσωπικό.

Ο 43χρονος διέμενε τα τελευταία χρόνια στη Γαστούνη, όπου διατηρούσε σπίτι με τη σύζυγό του. Μάλιστα, είχαν αποκτήσει πριν ένα χρόνο και παιδί, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους. Ο ίδιος εργαζόταν ως σεφ και πρόσφατα είχε επιστρέψει από σεζόν στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άνδρας είχε πάει για σέρβις τη μηχανή του και βρισκόταν στον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του, όπου και τον περίμενε μάστορας για κάποια επισκευή.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή