Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τη Δευτέρα «μπαίνουν» στην πόλη των Τρικάλων οι αγρότες

Συγκέντρωση τρακτέρ σε Μεγάλα Καλύβια, Παραπόταμο, Πηγή και άλλα χωριά του Τρικαλινού κάμπου (φωτο)

Με ενισχυμένα αιτήματα παραμένουν στα μπλόκα οι Τρικαλινοί αγρότες. Πέρα από τη νέα ΚΑΠ και οι αρνητικές συνέπειες που έρχονται πιο πιεστικές για τον αγροτικό κλάδο, οι Θεσσαλοί αγρότες βρίσκονται σε αδιέξοδο με κατεστραμμένες σοδιές, γη, υποδομές και μηχανήματα.

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Αγροτών, δια μέσου του Παύλου Σπυρόπουλου ήδη έχει συγκεντρώσει τρακτέρ στην πλατεία Μεγάλων Καλυβίων και σε άλλα χωριά, όπως Παπαραπόταμος, Πηγή, Μουριά, Αγία Κυριακή, Γλίνος και αλλού.

Μάλιστα σε κάλεσμα που απευθύνει μέσα από τη δήλωσή τους το Trikalanews.gr ο Παύλος Σπυρόπουλος, στην ερχόμενη Δευτέρα το πρωί, οι αγρότες από όλη την περιοχή αναμένεται να κατευθυνθούν στο κέντρο των Τρικάλων με τρακτέρ και αγροτικά, πραγματοποιώντας διαμαρτυρία και καταθέτοντας ψήφισμα στην αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρύσα Ντιντή.

Ήδη 60 με 70 τρακτέρ περιμένουν στα πνιγμένα Μεγάλα Καλύβια με τους αγρότες να έχουν ήδη πληρώσει βαρύ το τίμημα των πλημμυρών.

Χωράφια που δεν έχουν καν προχωρήσει σε συγκομιδή και εκτάσεις που ακόμη παραμένουν στη λάσπη είναι μερικές μόνο από τις εικόνες που αντικρίζει κανείς με τον κ. Σπυρόπουλο να ζητά εκ μέρους των συναδέλφων του πλήρη αποζημίωση όχι μόνο για την απώλεια της παραγωγής και των μηχανημάτων αλλά και της ίδιας της γης που φαίνεται αδύνατο να παράγει και αυτή τη χρονιά.

.

.

.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή