Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τη διαγραφή του Μ. Ταμήλου από τη ΝΔ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το θέμα του Trikalanews.gr

«Ένα συγνώμη δεν θα είναι αρκετό αυτή τη φορά» επισημαίνει η Κουμουνδούρου για τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ

Να πάρει θέση καλεί τη Νέα Δημοκρατία για τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή Τρικάλων και στελέχους της Μιχάλη Ταμήλου, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μετά το σχετικό ρεπορτάζ του Trikalanews.gr.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, καλεί ανοιχτά για διαγραφή του ιστορικύ στελέχους του κόμματος στην περιοχή τονίζοντας με νόημα ότι «Ένα συγνώμη δεν θα είναι αρκετό αυτή τη φορά».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καλεί τη Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση για τις επιεικώς απαράδεκτες δηλώσεις του πρώην βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Ταμήλου, ο οποίος πρόσβαλε βάναυσα τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών και τους συγγενείς τους που έναν χρόνο μετά παλεύουν για να δικαιωθούν. Ένα συγγνώμη δεν θα είναι αρκετό αυτή τη φορά. Η διαγραφή του κ. Ταμήλου είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η πολλαπλώς εκτεθειμένη Νέα Δημοκρατία».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ταμήλος, στις επίμαχες δηλώσεις στις οποίες προέβη σήμερα το πρωί στο Ράδιο Ζυγός στο πλαίσιο συνέντευξης για τα τεκταινόμενα στην παρέλαση των Τρικάλων, αναφέρθηκε στα θύματα των Τεμπών λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: « 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν…Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά …

Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα».

Trikalanews
Author: Trikalanews