Τι έχει συμβεί στο μέλλον; Μήπως ζούμε ήδη σε ένα MATRIX(4); Οι απαντήσεις στη μεγάλη οθόνη

Κάπου στο κοντινό μέλλον.., οι μηχανές έχουν επικρατήσει και ο άνθρωπος χρησιμοποιείται μόνο ως πηγή ενέργειας! Η προφητεία μιλάει για έναν «εκλεκτό». Είναι αυτός ο «Νίο»; Ποιος θα επικρατήσει; Η ανθρώπινη ή η τεχνητή νοημοσύνη;

Και αν επικρατήσει ο άνθρωπος, ποιο θα είναι το περιβάλλον που θα δημιουργηθεί την επόμενη ημέρα;

Όλα αυτά θα απαντηθούν στις 22 Δεκεμβρίου, καθώς το MATRIX 4 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη. Η φουτουριστική σουρεαλιστική εκδοχή ενός μέλλοντος που, μπορεί βαθιά στο μυαλό μας να διατηρείται ως ενδεχόμενο, αλλά σίγουρα απευχόμαστε για τη δική μας και τις επόμενες γενιές.

Είναι καθηλωτικό ως σενάριο ταινίας και πολύ προχωρημένη ως σκέψη, ιδιαίτερα από την εποχή που κυκλοφόρησε το πρώτο MATRIX.

Η σκέψη ότι μπορεί να ζούμε σε μία εικονική πραγματικότητα και ότι ο αληθινός κόσμος είναι πολύ διαφορετικός με τις μηχανές να έχουν επικρατήσει, μόνο ως απόλυτο σενάριο τρόμου μπορεί να λογιστεί.

Αρκετά χρόνια μετά τη μεγάλη μάχη του MATRIX 3, έρχεται η νέα έκδοση, το 4ο μέρος της σειράς ταινιών, με έναν… διαφορετικό Νίο, εξελίξεις που θα προκαλέσουν σεισμούς.., και μεγάλες εκπλήξεις, και ένα απρόβλεπτο τέλος.

Την Τρίτη κυκλοφόρησε το τίζερ της νέας ταινίας. Δύο ημέρες αργότερα, την Πέμπτη, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκληρωμένο επίσημο τρέιλερ του MATRIX 4. Ένα οπτικό μεγαλύτερο των δύο λεπτών, μέσω του οποίου μπορεί ο καθένας να πάρει μία ιδέα όσων θα απολαύσει στην ταινία.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή