Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 31χρονης Καλαμπακιώτισσας

Ολοκληρώθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης η νεκροψία – νεκροτομή της 31χρονης Καλαμπακιώτισσας Χριστίνας Φορτούνη, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή στις 13 Ιανουαρίου με τα ευρήματα για τον θάνατό της να «δείχνουν» παθολογικά αίτια.

Η κηδεία τελέστηκε σήμερα από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, όπου σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι της είπαν το τελευταίο αντίο και την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία.

Η άτυχη κοπέλα ήταν διορισμένη στην Αριδαία, ωστόσο διέμενε στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» κατέθεσε ψήφισμα στη μνήμη της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της συναδέλφισσας νηπιαγωγού και μέλους μας Χριστίνας Φορτούνη.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από οικογενειακό φίλο το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου, ο οποίος ενημέρωσε όλες τις αρμόδιες αρχές, καθώς και τους συγγενείς της που διαμένουν στην περιοχή της Καλαμπάκας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή