Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τί είναι οι ΣΔΙΤ με τις οποίες ο Πρωθυπουργός υπόσχεται να ενισχύσει το ΕΣΥ;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τί είναι οι ΣΔΙΤ με τις οποίες ο Πρωθυπουργός υπόσχεται να ενισχύσει το ΕΣΥ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Άλλο ένα πλήγμα των Μνημονιακών μας κυβερνήσεων εις βάρος του ΕΣΥ και υπέρ των ιδιωτικών κλινικών και εταιρειών.

Τίποτα καινούργιο δηλαδή. Το μόνο πρωτόγνωρο είναι η αβάστακτη ελαφρότητα και ο ανείπωτος κυνισμός του κ. Μητσοτάκη.

Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση εκθειάζει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΕΣΥ, ανακοινώνει την υπονόμευσή τους μέσω ΣΔΙΤ – των λεγόμενων Συμπράξεων Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα.

«Γιατί να μην βάλουν πλάτες οι ιδιώτες να βοηθήσουν το ΕΣΥ;», θα πει κάποιος. Αμ δεν θα βάλουν πλάτες οι ιδιώτες! Το Δημόσιο άλλη μια φορά θα βάλει πλάτες ώστε να αισχροκερδίζουν οι ιδιώτες.

Το Δημόσιο θα επωμιστεί όλο το ρίσκο ώστε να εγγυηθεί τα κέρδη των ιδιωτών – την ώρα που οι εργαζόμενοι θα εκχωρούνται σε εταιρείες ενοικίασης. Οι ιδιώτες θα έχουν σίγουρο κέρδος, το ΕΣΥ και οι εργαζόμενοί του σίγουρη απαξίωση.

Εκεί κατέληξε ο ενθουσιασμός του Πρωθυπουργού για το ΕΣΥ.

Αντί να το στηρίξει, να το βοηθήσει να πετύχει την ΑΥΤΑΡΚΙΑ που πρέπει να έχει η δημόσια υγεία, την ανεξαρτησία του από τους επιτήδειους που σήμερα είναι εδώ αύριο, με την πρώτη ένδειξη επιδημίας, εξαφανίζονται, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εκμεταλλεύεται το ΕΣΥ για να αισχρο-κερδίζει η παρασιτική ολιγαρχία που εκπροσωπεί.

Το Video με την δήλωση του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 ΓιανηΒαρουφάκη μπορείτε να το βρείτε στο εξής Link https://www.youtube.com/watch?v=ahsgUWBpMB4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3XTRK7kIDYMku2QWhf2DqsfHvKjaemw_xTId2nBBec3–EIA1WbPes-Ac

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή