Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τι κοσμήματα να φορέσετε στο επόμενο zoom meeting

Γιατί zoom calls και κοσμήματα πάνε μαζί…

 Πλησιάζουμε τον ένα χρόνο από τότε που ο κορωνοïός μπήκε για τα καλά στις ζωές μας και ένα μεγάλο ποσοστό εργαζόμενων συνεχίζουν να δουλεύουν από το σπίτι. Διαδικτυακά meetings και video calls μέσω zoom ή skype, είναι κάποιες από τις πτυχές της νέας εργασιακής πραγματικότητας.

Η ώρα του zoom meeting πλησιάζει και εσύ δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς το αγαπημένο σου cozy σύνολο, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλό σου τριγυρνάει το γνωστό ερώτημα: τι να φορέσω αυτή τη φορά;

Μετά από λίγη ώρα και αρκετές προσπάθειες, έχεις καταλήξει σε ένα λευκό πουκάμισο ή σε ένα πλεκτό top. Το «κλειδί» για να κάνεις αυτό το minimal look ιδανικό για ένα εταιρικό meeting, είναι φυσικά τα σωστά αξεσουάρ.

Σκουλαρίκια

Το πρώτο κόσμημα που σου έρχεται στο μυαλό είναι τα σκουλαρίκια, μιας και είναι τα πιο ευδιάκριτα στη κάμερα, και σε κάνουν να δείχνεις  σικ και περιποιημένη στο λεπτό.

Ωστόσο να θυμάσαι να επιλεγείς κλασσικά και λιτά σχέδια.

Κρίκοι, πέρλες ή καρφωτά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια ή ζιργκόν είναι κάποια από τα κομμάτια που θα σε απογειώσουν. Από την άλλη πλευρά, τα vintage κοσμήματα έχουν την τιμητική τους και μπορούν εύκολα να προσθέσουν μια κλασσική αισθητική στην εμφάνιση σου.

 

 

Κολιέ

Φυσικά εδώ θα ακολουθήσουμε τις τάσεις τις εποχής. Το layering, η τάση που ξεκίνησε από το street style και κατακτά σταδιακά και τον κόσμο των κοσμημάτων είναι σίγουρα μια από τις πιο στυλάτες επιλογές σου.

 

 

 

 

Απλή, λιτή, διακριτική και ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακή.  Η αλυσίδα  τύπου φίδι είναι ένα διαφορετικό είδος κολιέ, που προτιμάται αρκετά τον τελευταίο καιρό από ολοένα και περισσότερες γυναίκες. Να προτιμάς αλυσίδες που έχουν κυρίως χρυσή απόχρωση, καθώς μπορείς να τις συνδυάσεις εύκολα με ένα λευκό ή μαύρο πουκάμισο, ενώ αναδεικνύουν υπέροχα τον λαιμό σου.

 

 

Ένα link chain κολιέ περασμένο είτε μια φορά ή σε διπλή σειρά στον λαιμό σου, είναι μία από τις πιο κατάλληλες επιλογές για ένα zoom call. Είναι διακριτικό και συνδυάζεται εύκολα με ό,τι ρούχα και να επιλέξεις.

Tip: Αν έχεις μαύρα μαλλιά, προτίμησε ένα link chain σε ασημί χρώμα, καθώς η μεταξύ τους αντίθεση θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σου.

 

 

 Δαχτυλίδια

Θεωρείς ότι τα δαχτυλίδια δεν είναι απαραίτητο αξεσουάρ στο outfit σου, αφού δεν είναι αρκετά ευδιάκριτα από την κάμερα του laptop σου;

Ε λοιπόν κάνεις λάθος. Τα δαχτυλίδια τύπου chevalier αποτελούν μια αγαπημένη επιλογή των γυναικών, που ακόμα και διαδικτυακά θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω στα χέρια σου,  χωρίς φυσικά να σε ενοχλεί και να σε επηρεάζει αρνητικά στη δουλειά σου.

Τα chevalier είναι ευκολοφόρετα  και διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και στυλ. Μπορείς να βρεις δαχτυλίδια με μονόγραμμα, διακοσμημένα με ζιργκόν, διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους.

 

Σημαντικό Tip

Το κόσμημα που θα διαλέξεις δεν πρέπει να είναι υπερβολικό. Πρέπει να είναι διακριτικό με λίγο πιο αυστηρό τόνο. Επίλεξε να φορέσεις κομμάτια που θα έβαζες αν βρισκόσουν στο γραφείο και  φυσικά αν θεωρείς κάτι πάνω σου υπερβολικό, έχε στο μυαλό σου ότι…  ̎Less is more  ̎.

Πιτζάμα από κάτω, πουκάμισο, κοσμήματα, λίγο μακιγιάζ, καλή διάθεση φυσικά και… έτοιμη για το επόμενο zoom meeting?

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή