Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τι νέα φέρνουν οι αλλαγές στις διοικήσεις Νοσοκομείων για τα Τρίκαλα;

Τα σενάρια, οι αναβαθμίσεις και οι προϋποθέσεις….

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως υπουργός Υγείας, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης άνοιξε ξανά την ατζέντα των διοικητών νοσοκομείων και για ακόμη μια φορά προειδοποιεί ότι θα δούνε την πόρτα της εξόδου οι άσχετοι με το αντικείμενο.

Στη δική μας την περίπτωση βέβαια, δηλαδή στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ο διοικητής Κώστας Γρηγορίου ήταν από τις περιπτώσεις εκείνες που δεν υπάρχει ούτε σημείο στο βιογραφικό του που να μην καλύπτει τις προϋποθέσεις που ανέφερε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το κύριο σώμα του βιογραφικού που αφορά τον Κώστα Γρηγορίου είναι «Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στις Υπηρεσίες Υγείας» ενώ μέχρι την ανάληψη καθηκόντων διοικητή, κατείχε από το 1985 θέσεις ευθύνης στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και την 5η ΥΠΕ».

Έτσι, όπως εκτιμούν πηγές του Trikalanews.gr η μόνη περίπτωση για να φύγει από τη θέση αυτή είναι η αναβάθμισή του, εφόσον βέβαια προκύψει και το αντίστοιχο ενδιαφέρον και για τον ίδιο και εφόσον τηρήσει η κυβέρνηση τις «κόκκινες γραμμές» που έχει βάλει για την επιλογή των διοικητών.

Κοντός ψαλμός μιας και ήδη ο Υπουργός είναι σε άμεση επαφή με τις διοικήσεις εκθέτοντας τα νέα δεδομένα που θα επικρατήσουν…

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή