Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τη Ραδιολέσχη Καρδίτσας επισκέφθηκε  ο Βουλευτής Γιώργος Κωτσός

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ραδιολέσχης Καρδίτσας

Στα γραφεία της Ραδιολέσχης Καρδίτσας  βρέθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας κ. Γιώργος Κωτσός έπειτα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Κωτσός ενημερώθηκε σχετικά με τη δράση και την υλικοτεχνική υποδομή της Λέσχης, όπου έχουν αναπτυχθεί οι σταθμοί ασύρματης ραδιοεπικοινωνίας και το Επιχειρησιακό Κέντρο Εκτάκτων Αναγκών.

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μανώλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ανέλυσαν τη δράση της Λέσχης, τονίζοντας τη σημαντική του συμβολή κατά τη διάρκεια του Ιανού και άλλων δύσκολων καιρικών φαινομένων σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τα μέλη της Λέσχης πάντα σε εθελοντική βάση προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους προς κάθε κατεύθυνση, όπου αυτό τους ζητηθεί μέσα από την τεχνογνωσία που διαθέτουν στις επικοινωνίες και αξιοποιώντας την υλικοτεχνική τους υποδομή, η οποία σημειωτέων είναι άριστη.

Ο Βουλευτής του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός εντυπωσιάστηκε από τη δράση της Λέσχης και μετά το πέρας της επίσκεψης δήλωσε:

«Η Ελλάδα, είναι ανάμεσα στις χώρες με τη χαμηλότερη εθελοντική συμμετοχή και τη μικρότερη συνεισφορά του εθελοντισμού στο ΑΕΠ. Στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η έμπρακτη στήριξη και ενίσχυση του εθελοντισμού αποτελεί προτεραιότητα. Και αυτό το αποδείξαμε και με το σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, με το οποίο διαμορφώθηκε ένα ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο που ενισχύει την ακεραιότητα, τη διαφάνεια και χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της πολιτείας και αυτών των Συλλόγων. Βρέθηκα σήμερα στη Ραδιολέσχη Καρδίτσας, η οποία ιδρύθηκε το 1999 έχοντας ως στόχο τη διάδοση της ραδιοερασιτεχνικής ιδέας και την προβολή του νομού Καρδίτσας σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, θέλοντας να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και τη στήριξη μου στο σημαντικό έργο το οποίο τελεί ο Σύλλογος. Η εθελοντική προσφορά των μελών της Ραδιολέσχης σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, επιτέλεσε και συνεχίζει να επιτελεί καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, όπως στην περίπτωση του ΙΑΝΟΥ. Ο εθελοντισμός αποτελεί μία κίνηση καλής θέλησης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το ήθος, τις ανάγκες, τα όνειρα και τις δυνατότητες του ενεργού πολίτη που αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη κοινωνία μέσα στην οποία ζει και αναπτύσσεται»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή