Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τι σηματοδοτεί η έλευση του Γιώργου Παπανδρέου στα Τρίκαλα

Αύριο η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με ομιλητή τον πρώην Πρωθυπουργό

Καθόλου τυχαίο δεν ήταν το «ναι» του Γιώργου Α. Παπανδρέου στο κάλεσμα της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα… Με τις προεκλογικές υποχρεώσεις να βρίσκονται στο ζενίθ, η επίσκεψη στον νομό Τρικάλων για το κλείσιμο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος, όπως καταγράφει το Trikalanews.gr δείχνει ότι οι φιλοδοξίες για το αποτέλεσμα της Κυριακής, είναι αρκετά υψηλές για την περιοχή μας με στόχο τη διατήρηση της έδρας.

Βέβαια, αν θα επιβεβαιωθούν…μένουν μόλις ελάχιστα 24ωρα για να το διαπιστώσουν. Όμως μέχρι τελευταία στιγμή είναι φανερό ότι καταβάλλεται ένας αγώνας από πλευράς του κόμματος, από τα περισσότερα στελέχη τουλάχιστον…

Ως επιτυχία καταλογίζεται προς τη Νομαρχιακή Επιτροπή αλλά και τον ίδιο τον Γραμματέα της Ν.Ε. Τρικάλων Γιάννη Τριγώνη. Έτσι, η προεκλογική περίοδος κλείνει αυλαία στον νομό Τρικάλων με κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος αύριο Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 20:30, απευθυνθεί στους Τρικαλινούς πολίτες σε πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Ασκληπιού (γλυπτό ομπρέλες).

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή