Τη Βασιλόπιτα έκοψαν οι Τρικαλινοί Ζωγράφοι

Τη Βασιλόπιτα για το νέο έτος έκοψαν χτες το βράδυ οι Τρικαλινοί Ζωγράφοι στο «Art Cafe Σουίτα».

Η βραδιά ξεκίνησε με σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ανακοινώσεις για τις προσεχείς δραστηριότητες και συνεχίστηκε με όμορφη μουσική από τους μουσικούς (φίλους του Συλλόγου) της “Τρικαλινής Μουσικοπαρέας”.

Στην προσφώνησή της η πρόεδρος αναφέρθηκε με συντομία στην πλούσια δραστηριότητα της χρονιάς που πέρασε

  • Την επίσκεψη του ΔΣ  στην Κιβωτότου Κόσμου  στο Διμήνι του Βόλου για την παράδοση έργων ζωγραφικής για το σπίτι των παιδιών.
  • Τη συνδρομή σε συλλόγους γονέων πολλών Δημοτικών Σχολείων, που ανέλαβαν την πρωτοβουλία να αναβαθμίσουν τους σχολικούς χώρους και ζήτησαν τη βοήθεια και την καθοδήγηση των μελών του Συλλόγου.
  •  Τη συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας του Δήμου,  σε Δημοτικά  Σχολεία,  βοηθώντας τους μαθητές   να  ζωγραφίσουν ασφαλείς διαβάσεις.
  •  Τη μεγάλη  ομαδική έκθεση «Ανάσα ψυχής» στο χώρο των Οθωμανικών Λουτρών με νέα έργα 45 καλλιτεχνών και τέλος
  •  Τη δράση “ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΦΑΟ” μετά από πρόσκληση του Δήμου.  Αυτή η δράση φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα, κινητοποίησε περισσότερα μέλη του συλλόγου και είχε θετικό αντίκτυπο στην πόλη με αποτέλεσμα να ζωγραφιστούν περισσότερα ΚΑΦΑΟ από όσα είχαν ζητηθεί.

Ευχαρίστησε το «Art Cafe Σουίτα» τα καταστήματα VICO και ΠΕΡΚΑΣ  για την προσφορά των επιπλέον δώρων της βραδιάς και την Τρικαλινή Μουσικοπαρέα για την όμορφη μουσική

  • Ανακοίνωσε ότι ο Σύλλογος ετοιμάζει  ομαδική έκθεση με θέμα τη Γυναίκα από 1 μέχρι 8 Μαρτίου, στο χώρο των Οθωμανικών Λουτρών.


©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή