Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τι βλέπει ο Γιώργος Γεωργίου στη γυάλινη σφαίρα του;

Ποιον βλέπει υποψήφιο βουλευτή για τον νομό Τρικάλων με τη Νέα Δημοκρατία και τι λένε τα μελλούμενα για τον Μικέλη Χατζηγάκη;

Το σχόλιο του για την τοπική ΝΔ και τα πρόσωπα της έκανε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 το γνωστό στέλεχος του κόμματος Γιώργος Γεωργίου :

 « Βλέπω ότι προσπαθούν στη νέα Περιφερειακή αρχή να βοηθήσουν τον τόπο, αγαπούν μεν τον τόπο, αλλά είναι λίγο δύσκολο όταν δεν μιλάς την ίδια…γλώσσα με την κυβέρνηση. Θα δείξει πώς θα πάει, έτσι είναι το παιχνίδι. Και οι Δήμαρχοι του Νομού ακουμπούσαν τόσα χρόνια στον Μιχαλάκη, πλέον δεν είναι το ίδιο.

Εγώ δεν περίμενα ποτέ να δω Νίκο Σακκά Δήμαρχο, στην πολιτική πρέπει να χεις και άστρο. Είναι αξιόλογο παιδί ο Νίκος, δεν…μασάει και θα παει καλά. Έφυγε ο Παπαστεργίου, του έδωσε το δαχτυλίδι και είναι πλέον Δήμαρχος.

Ο Παπαστεργίου είναι τόσο επικοινωνιακός που έχει εντυπωσιάσει εδώ το περιβάλλον από τότε που κατέβηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με το ποδήλατο και το κράνος. Αυτός κι αν έχει άστρο, λοιπόν. Σίγουρα θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές, άσε τι μπορεί να λέει ο ίδιος.

Είναι δυνατός και ο Σκρέκας, του είπα προχθές που τον συνάντησα ότι πρέπει να κάνει ένα πολύ εμβληματικό έργο ώστε να μείνει χαραγμένο στον Νομό το όνομα του.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης δεν θα συνεχίσει την πολιτική του καριέρα, είναι νεαρός, έχει λαμπρές σπουδές, και η προτροπή μου στον ίδιο ήταν να μην σταματήσει να πολιτεύεται. Πήρε όμως την οριστική απόφαση να μην ξανασχοληθεί.»

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή