Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τι ακριβώς …πίνουν οι Τρικαλινοί;

Τι σημαίνει «έντονα προβλήματα διάβρωσης» της κεντρικής δεξαμενής πόσιμου νερού;

Μέσα από ένα «δελτίο προπαγάνδας» του Δήμου Τρικκαίων προκειμένου να φανεί ότι κάνει έργο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Δημήτρης Παζαϊτης (αν δεν εκδίδονταν για αυτόν τον λόγο δεν θα συνοδεύονταν από φωτογραφία του Προέδρου), είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως η κεντρική δεξαμενή τροφοδότησης της πόλης με πόσιμο νερό, είχε πρόβλημα και το οποίο δεν είχε δημοσιοποιήσει-ως όφειλε- η Δημοτική Αρχή.

Στο «δελτίο προπαγάνδας» αναφέρεται το εξής: «η δημοτική επιχείρηση με αυτεπιστασία συνεχίζει τα έργα βελτίωσης της δεξαμενής Φρουρίου, για την αντιμετώπιση των έντονων προβλημάτων διάβρωσης που εμφανίστηκαν από την παραμένουσα υγρασία. Οι παρεμβάσεις συνίστανται στη συντήρηση της δεξαμενής, προκειμένου να αποτραπεί η καταστροφή της.

Μέχρι τώρα πραγματοποιήθηκαν εργασίες περιμετρικής εκσκαφής, τοποθετήθηκε μεμβράνη για την προστασία των τοιχωμάτων της δεξαμενής από τις ρίζες των παρακείμενων δέντρων, έχει γίνει καθαρισμός της γύρω περιοχής γης και απομάκρυνση των χωμάτων, καθώς και στεγανοποίηση της οροφής της, με στόχο τη φυτοκάλυψη του δώματος».

Επειδή τα δικά μας …Ελληνικά δεν είναι …Φιλολόγων, μήπως με απλά λόγια να μας εξηγήσετε:

1) Σε τι βαθμό υπήρξε η διάβρωση της δεξαμενής από την στιγμή που χρησιμοποιείτε την φράση «προκειμένου να αποτραπεί η καταστροφή της»

2) Από πότε είχε να καθαριστεί περιμετρικά η δεξαμενή που παρουσιάζεται εικόνα περιγραφής ότι βρίσκεται σε …ζούγκλα

3) Η οροφή της δεν ήταν στεγανοποιημένη;

4) Μεμβράνες προστασίας των τοιχωμάτων της δεξαμενής δεν υπήρχε;

5) Τι σημαίνει «στόχο τη φυτοκάλυψη του δώματος»;

Μήπως όλα αυτά είναι οι κλασικές και συνήθεις …Φιλολογικές υπερβολές για να δείξετε πόσο «τεράστιος» είναι ο …Δημήτρης Παζαϊτης ή έστω και με δραματική καθυστέρηση να το ρίξουμε στα …εμφιαλωμένα;

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή