Τηλεδιάσκεψη με τοΕλληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύ-ου διοργανώνουν την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 17:00 μ.μ. τηλεκπαίδευση σχετικά με την ασφαλή χρήση του διαδικτύου την περίοδο της πανδημίας. Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και πιο συγκεκριμένα του Ινστιτούτου Πληροφορικής.

Τι πρέπει να προσέχουμε για να είμαστε ασφαλείς εμείς και τα παιδιά μας στην περίοδο της πανδημίας, όπου χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο ως εργαλείο δουλειάς, μάθησης, ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και επικοινωνίας; Πως θα προστατευτούμε από τα FakeNews την κρίσιμη αυτή πε-ρίοδο; Πόσος χρόνος είναι πολύς χρόνος μπροστά στην οθόνη για τα παιδιά μας; Υπάρχει τρόπος να ασχοληθούμε με τα παιδιά μας ποιοτικά με το διαδίκτυο; Αυτά είναι κάποια μόνο από τα ερωτήματα που εγείρονται όσον αφορά τον γοητευτικό και συνάμα επικίνδυνο κόσμο του διαδι-κτύου.

Εισηγήτριες της τηλεκπαίδευσης θα είναι η κα Κατερίνα Ψαρουδάκη, υπεύθυνη επικοι-νωνίας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ και η κα Ευαγγελία Δασκαλάκη, υπεύθυνη έρευνας και ανάπτυξης προγραμμάτων του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ.

Η τηλεκπαίδευση απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς, αλλά και στο ευρύτερο κοι-νό. Όποιος ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα το αργότερο έως την Κυριακή 24 Μαΐου 2020:
https://saferinternet4kids.gr/forms/kalabaka/

Στη συνέχεια, δυο ημέρες πριν την τηλεκπαίδευση, σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή θα τους αποσταλεί email με αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα εισέλθουν στην πλατφόρμα.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

admins
Author: admins

Share:
Μεταβολή του καιρού σήμερα στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο

Μεταβολή του καιρού σήμερα στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο

Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πτώση θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Παναγιώτου

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Παναγιώτου

Τον πολυαγαπημένο μας αδελφό και θείο, Δημήτριο Παναγιώτου …
Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Μπραχάλα

Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Μπραχάλα

Την πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία, Βασιλική Μπραχάλα …