Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τίμησαν τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 στα Τρίκαλα (φωτό)

Με κατάθεση στεφάνων ξεκίνησαν σήμερα οι εκδηλώσεις τιμής

Τους πεσόντες αγωνιστές του Έθνους, που αμύνθηκαν και θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελευθερία της πατρίδας, τίμησαν σήμερα το πρωί, οι μαθητές των σχολείων της πόλης των Τρικάλων, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ηρώου, έναντι της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων, κατάθεση στεφάνων από την μαθητιώσα νεολαία της πόλης.

Στο χώρο του προσκυνήματος παραβρέθηκαν παράγοντες των εκπαιδευτικών διευθύνσεων του νομού, της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Δήμου, μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων, φοιτητές του πανεπιστημιακού Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, σπουδαστές του ΤΕΕ βοηθών νοσοκόμων του υπουργείου Υγείας, το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στο νόημα της επετείου αναφέρθηκαν οι διευθυντές εκπαίδευσης Χρήστος Τρικάλης και Αλέξανδρος Καπανιάρης, υπογραμμίζοντας ότι, «αποτελεί υποχρέωση και καθήκον όλων μας να τιμήσουμε εκείνους που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδας».

Στο σύνολο των σχολείων της πόλης των Τρικάλων το πρωί της Παρασκευής διοργανώθηκαν επετειακές εκδηλώσεις με τους μαθητές να τιμούν τους Ήρωες της Ελληνικής Επαναστάσεως.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το μεσημέρι του Σαββάτου με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, όπου την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή