Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τιμητική διάκριση Τρικαλινού Μουσικού από το Πολεμικό Ναυτικό

Ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Αρχηγείο Στόλου του Ναυστάθμου Σαλαμίνας τον Τρικαλινό Μουσικό Παναγιώτη Ντιντή για να τον τιμήσει για την σύνθεση του εμβατηρίου που αφιέρωσε στο Πολεμικό Ναυτικό με τίτλο «Υ/Β Παπανικολής» (Υποβρύχιο Παπανικολής). 

Ο κ. Ντιντής συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Αρχηγό Στόλου, παρουσία του Γενικού Αρχιμουσικού της Μουσικής του Πολεμικού Ναυτικού Πλωτάρχη Γεώργιου Τσιλιμπάρη. Κατόπιν του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα με τον θυρεό του Αρχηγείου Στόλου και αναμνηστικά δώρα.
Ακολούθησε συνάντηση με τον Υπαρχηγό Στόλου Υποναύαρχο Ευθύμιο Μικρό και με τον Διοικητή Υποβρυχίων Πλοίαρχο Στυλιανό Δημόπουλο.

Ο Τρικαλινός μουσικός με τον Αρχιμουσικό της Μουσικής ΠΝ και δύο φίλους που τον συνόδευαν στην επίσκεψή του οδηγήθηκε στο Υποβρύχιο «Παπανικολής», για το οποίο γράφτηκε το εμβατήριο (Οι στίχοι του εμβατηρίου είναι της Μαριάννας Ελ. Ντέλλα).
Εκεί ο Κυβερνήτης του Υποβρυχίου Πλωτάρχης Δημήτριος Κ. Βογιατζής του απένειμε τιμητική πλακέτα με τον θυρεό του «Παπανικολή» και στην συνέχεια ο Ύπαρχος του υποβρυχίου Υποπλοίαρχος Ιωάννης Μπουρνής ξενάγησε τους επισκέπτες σε όλους τους χώρους του υποβρυχίου.

Ο νεαρός συνθέτης αποχωρώντας από τον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας δέχτηκε θερμές ευχαριστίες για την προσφορά του και ευχές για καλή συνέχεια στην μουσική του σταδιοδρομία από τον Αρχηγό Στόλου και το επιτελείο του.

Στην συνέχεια ο κ. Ντιντής ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μπάντας του ΠΝ στον Βοτανικό από τον Αρχιμουσικό Πλωτάρχη Γ. Τσιλιμπάρη.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή