Τιμητικό βραβείο στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου

Στο Mobile Excellence Awards 2019, ως επιβράβευση της καινοτομίας στον Δήμο Τρικκαίων

Τιμητικό βραβείο (ακόμη ένα) έλαβε το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου 2019 ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο των Mobile Excellence Awards 2019, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά η Boussias Communications, ο κ. Παπαστεργίου τιμήθηκε για το πλήθος των καινοτόμων δράσεων στον Δήμο, έναν «Δήμο – πρότυπο ψηφιακής ανάπτυξης», όπως αναφέρθηκε σχετικά στη διάρκεια της τελετής.

Η βράβευση εστίασε στο πλήθος των δράσεων που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται, από το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό μέχρι τις πιλοτικές εφαρμογές για στάθμευση και φωτισμό, το σύστημα εξυπηρέτησης πολιτών «20000», την εφαρμογή Trikala Check App για τα κινητά τηλέφωνα, τις εφαρμογές για τη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου κ.α.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Δήμαρχος Τρικκαίων δήλωσε ότι η τεχνολογία τον συναρπάζει και με τα έργα πληροφορικής και mobile «μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας και τη χώρα μας, ψηφιοποιώντας και απλοποιώντας διαδικασίες προς όφελος των πολιτών».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Anais Club στη Βαρυμπόμπη από την Boussias Communications, με την υποστήριξη του ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, της ΕΕΚΤ, του ΣΕΚΕΕ, του ΣΕΠΕ, του GRECA, του ΕΙΠ και του Hellenic CIO Forum της ΕΕΔΕ.

Συμμετείχαν ενεργά280 στελέχη της αγοράς και βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και τα πιο καινοτόμα mobile apps και projectsτης χρονιάς, με ρεκόρ συμμετοχής κατά 40% περισσότερες υποψηφιότητες σε σχέση με πέρυσι.

Στον εισαγωγικό του χαιρετισμό ο πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, Καθηγητής Γιώργος Δουκίδης ανέφερε τις πέντε τάσεις που αναδείχθηκαν φέτος, τονίζοντας ότι μέσα από τα βραβεία αναδείχθηκε η σύγχρονη μεθοδολογία στην ανάπτυξη των mobile εφαρμογών και η χρήση του IoT στην πράξη.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή