Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τιμητικός έπαινος για το Νοσοκομείο Τρικάλων

O Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας», πραγματοποίησε συνάντηση των συνεργατών του από όλη την Ελλάδα σε ξενοδοχείο των Αθηνών.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαριάννα Βαρδινογιάννη μαζί με τα στελέχη του Συλλόγου ευχαρίστησαν όλους όσους δουλεύουν και προσπαθούν να στηρίξουν την Τράπεζα Εθελοντών Δωρητών Μυελού των Οστών, ανέπτυξαν τους νέους στόχους και τα καινούργια σχέδια και απένειμαν τιμητικούς επαίνους μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σημαντικό σημείο στην όλη λειτουργία του Συλλόγου είναι ότι παρακολουθούν και συνδράμουν στα παιδιά που νοσηλεύονται και με άλλους τρόπους όπως το να φροντίσει να έχουν σπίτι ή ακόμη να εξασφαλίσει εργασία στους γονείς.

Παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, η Πρόεδρος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, χορηγοί του Συλλόγου, Ολυμπιονίκες, και ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς που συνετέλεσε και συντελεί στη διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού των Οστών.

Χαρακτηριστική ήταν η πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα που επικράτησε που εκτός από την επιβράβευση και αναγνώριση έδωσε και μια ακόμη ώθηση ώστε η προσπάθεια να συνεχιστεί με μεγαλύτερη θέρμη.

Πολλά παιδιά περιμένουν με αγωνία να βρεθεί συμβατός δότης και αυτό είναι ευθύνη όλων των υπολοίπων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή