Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την ημέρα …εξομολογητής, το βράδυ …αγαπητικός

Επεισόδιο με την «αγαπημένη» του είχε Ιερέας από χωριό της Φθιώτιδας, το οποίο τον οδήγησε στο αυτόφωρο…

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία χωριού της Φθιώτιδας από τα καμώματα του 62χρονου ιερέα τους, που φέρεται να είναι πρωταγωνιστής ροζ σκανδάλου που έφτασε μέχρι το αυτόφωρο πριν από μερικές ημέρες!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport, ο συγκεκριμένος ιερέας πριν από μερικές ημέρες προσήχθη στο Τμήμα μετά από μήνυση μιας 60χρονης για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και εξύβριση.

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και με απόφαση Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος την ίδια ημέρα, ωστόσο ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η συζήτηση για το τι κάνει τα βράδια ο 62χρονος Ιερέας.

Σύμφωνα πάντα με την εγκαλούσα, ο Ιερέας παριστάνοντας τον λαϊκό, την προσέγγισε στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων και σύναψαν ερωτικές σχέσεις.

Η 60χρονη υποστηρίζει ότι όσες φορές εκείνη κατέβαινε στο χωριό του ιερέα, ο συγκεκριμένος έκρυβε τα ράσα και παρίστανε κι εκεί το λαϊκό.

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες ημέρες όταν ανακάλυψε την «διπλή ζωή» του Ιερέα και ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ τους.

Μάλιστα σύμφωνα με την έγκληση, όταν η 60χρονη ήλεγξε το κινητό του και βρήκε πειστήρια ότι «έπαιζε» και με άλλες γυναίκες, ο Ιερέας την απώθησε βίαια και την έβρισε.

Την αξιοπιστία της καταγγελίας οπωσδήποτε θα ελέγξουν οι αρμόδιοι, αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος ιερέας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα με τροχαίο ατύχημα, που είχε, υπό την επήρεια μέθης. Τότε το αυτοκίνητο του είχε ανατραπεί και από τύχη ο ίδιος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ούτε τραυμάτισε κάποιο άλλο άτομο.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή