Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την Καβάλα υποδέχεται ο Αστέρας Τρικάλων

Ώρα δράσης για τον Αστέρα Τρικάλων, ο οποίος, στα πλαίσια της γ΄ φάσης του Πανελλήνιου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο 2019, υποδέχεται την ομάδα της Καβάλας το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 19.30΄ Κλειστό Μπάρας)

Ο αγώνας είναι “νοκ-άουτ” και ο νικητής μπαίνει στο final-4 της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί 6 και 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Αναμένεται ένα δύσκολο απόγευμα για τους παίκτες του Γιώργου Χατζή, καθώς η Καβάλα είναι πάντα ένας δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος. Η προϊστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων είναι μοιρασμένη, με την Καβάλα να έχει βραχύ προβάδισμα στις νίκες τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα των Τρικάλων δεν έχει αγωνιστεί ακόμη, αφού από την κλήρωση της α΄ φάσης πέρασε χωρίς αγώνα, ενώ για τη β΄ φάση το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πήρε την πρόκριση χωρίς να μεταβεί στη Αθήνα, λόγω προβλήματος στον τεχνικό εξοπλισμό της γηπεδούχου ΑΕΚ.  Αντίθετα  η Καβάλα νίκησε τους Αετούς στα Χανιά και τους Αργοναύτες Βόλου στην έδρα της και είναι αγωνιστικά πιο έτοιμη.

Οι παίκτες του Αστέρα πάντως, παρά την αγωνιστική τους απραξία, προπονούνται συστηματικά από τα μέσα Σεπτεμβρίου και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και αυτή την πρόκληση επιδιώκοντας όπως πάντα την νίκη, που θα τους οδηγήσει στην τρίτη τους συμμετοχή σε final-4 κυπέλλου.

Σ΄ αυτή τους την προσπάθεια θα χρειαστούν και τη βοήθεια των Τρικαλινών φιλάθλων, που καλούνται για άλλη μια φορά να στηρίξουν με την παρουσία τους την Τρικαλινή Ομάδα.

Το πρόγραμμα της γ΄ φάσης που περιλαμβάνει 3 αγώνες (ο  Μέγας Αλέξανδρος, ως διοργανωτής συμμετέχει απ’ ευθείας στο final-4), έχει ως εξής:

 

Αστέρας Τρικάλων – Καβάλα

ΠΑΣΚΑ – Άτλας

Παναθηναϊκός – Δωδεκάνησος

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή