Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την Κυριακή θα γεμίσουν Porcshe τα Τρίκαλα

Πανελλαδική επετειακή εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου Porsche club θα πραγματοποιηθεί στη Λίμνη Πλαστήρα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και επίσκεψη στα Τρίκαλα.

Πιο συγκεκριμένα, ένα εντυπωσιακό κομβόι με τις Γερμανίδες καλλονές, θα καταλήξει στον προορισμό τους 25/11 στον Δήμο Μουζακίου του Νόμου Καρδίτσης στο ξενοδοχείο Mouzaki Palace όπου θα συγκεντρωθούν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Β. Ελλάδας. Το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί ένα Welcome Gala.

Το Σάββατο στις 10:00 αναχώρηση για την Λίμνη Πλαστήρα και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κορώνης. Στις 12:30 αναχώρηση με προορισμό τον Άγιο Αθανάσιο στις παροχές της λίμνης στο ρεστοράν Πλαζ Λαμπερού για το μεσημεριανό μας γεύμα.

Μετά το γεύμα θα κατευθυνθούμε στο φράγμα της Λίμνης Πλαστήρα για φωτογραφίες και επιστροφή στο ξενοδοχείο για το βραδινό μας εορταστικό Gala στις 21:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Mouzaki Palace.

Την Κυριακή 27/11 στις 10:30 αναχώρηση για τα Τρίκαλα στο γνωστό και φημισμένο οινοποιείο Τσιλίλη και στις 13:30 θα μεταφερθούμε με τα αυτοκίνητα μας στο ρεστοράν του κτήματος Χαλίλη για το μεσημεριανό μας γεύμα και επιστροφή ο καθένας στον αρχικό του προορισμό. Σκοπός της εκδήλωσης είναι ο εορτασμός της ίδρυσης του πρώτου Porsche Club το 1952 αλλά και η ανάδειξη του τόπου μας στο εξωτερικό ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός στους κατόχους ή μη των κορυφαίων αυτοκινήτων Porsche.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή