Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την Πέμπτη η συνάντηση στη ΝΟΔΕ με τα παλιά γαλάζια στελέχη

Που στοχεύουν οι οργανωτικές διεργασίες στον νομό Τρικάλων;

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 7 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση στα γραφεία της ΝΟΔΕ με παλιά γαλάζια στελέχη της περιοχής όπως έχει σχεδιάσει ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Γιάννης Κουτσονάσιος.

Πρόκειται να γίνει μια συνάντηση με πρώην αντιδημάρχους, διοικητές οργανισμών, περιφερειακούς συμβούλους, και όσους έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σε θέσεις ευθύνης προερχόμενοι φυσικά από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιος είναι όμως ο στόχος της συνάντησης αλλά και γενικότερα των έντονων διεργασιών που έχει αναπτύξει η νομαρχιακή επιτροπή στα Τρίκαλα; Φαίνεται ότι όλες οι δυνάμεις εστιάζουν στο να μη χαθεί ποσοστό για το κυβερνόν κόμμα στον νομό Τρικάλων.

Σύμφωνα με πηγές του Trikalanews.gr η ανησυχία έγκειται στην πιθανή απώλεια δυνάμεων ανεξάρτητα από την πρωτιά ή όχι. Συνεπώς, η διατήρηση του ποσοστού κοντά σε αυτό του 2019 είναι μείζον ζητούμενο από τα Τρικαλινά στελέχη…

Να σημειωθεί ότι το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να πραγματοποιηθεί και συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, κάτι που όμως δεν έχει κλείσει επίσημα ακόμη.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή