Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την Πέμπτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Με 39 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, των άρθρων 95 & 96 του Ν.3463/06 και των άρθρων 3, 4, 6 & 7 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στις Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης για τη δημοτική περίοδο 2019 – 2023 (εισ.: πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θ. Κόντος)

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν. Καρδίτσας σχετικά με την εκχώρηση υπηρεσιών των Δήμων σε ιδιώτες (εισ.: πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Απ. Ταξιάρχης)

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 13ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Δήμου Καρδίτσας έτους 2019 (εισ.: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση έκθεσης επίτευξης στόχων προϋπολογισμού Γ’ τριμήνου 2019 (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού και στοιχείων ισολογισμού Γ’ τριμήνου 2019 (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση της παραχώρησης τμήματος κτιρίου επί της οδού Παναγούλη 1 για τη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Κέντρου Γυναικών (εισ.: πρόεδρος ΚΓΚ Γ. Ζήση)

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υποβολή πρότασης με τίτλο «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» στα πλαίσια της πρόσκλησης VIII του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» (εισ.: Β. Ελευθερίου)

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραλαβή της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ» (Α.Μ.3/2019) και καθορισμός του τρόπου ανάθεσης (εισ.: Β. Ελευθερίου)

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών) και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. (Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδας Νέων Εργασιών) του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ.Ε. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-Β’ ΦΑΣΗ» (Α.Μ.20/2017) (εισ.: Β. Ελευθερίου)

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση παράτασης προθεσμίας περάτωσης του έργου «ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ» (εισ.: Β. Ελευθερίου)

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΠΑΛΑΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ.ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ» (Α.Μ. 23/2013) (εισ.: Β. Ελευθερίου)

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» (Α.Μ. 7/2016) (εισ.: Β. Ελευθερίου)

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» (Α.Μ. 14/2017)(εισ.: Β. Ελευθερίου)

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΙΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΦΩΝΙΟΥ» (Α.Μ.10/2015) (εισ.: Β. Ελευθερίου)

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε. ΚΑΛΛΙΦΩΝΙΟΥ» (Α.Μ. 24/2014) (εισ.: Β. Ελευθερίου)

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση κανονιστικής απόφασης για την υλοποίηση του έργου «ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ» (εισ.: Β. Ελευθερίου)

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παροχή γνωμοδότησης επί του φακέλου ανανέωσης και τροποποίησης του Σχεδίου Διαχείρισης εξορυκτικών Αποβλήτων (Σ.Δ.Α.) για το Λατομείο Αδρανών Υλικών, έκτασης 300 στρ. στη θέση ”Λιβάδια” Δήμου Καρδίτσας από την ”ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ε.” (εισ.: Β. Ελευθερίου)

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας αγορά ακινήτου για τη δημιουργία Πράσινου Σημείου (εισ.: Β. Ανυφαντής)

19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στον Σύνδεσμο με την επωνυμία “Σύνδεσμος Δήμων Π.Ε. Καρδίτσας (ΣΥ.ΔΗ.Π.Ε.Κ.)”, με σκοπό την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” που αφορά στην “Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς” και έγκριση του Καταστατικού του Συνδέσμου (εισ.: Λ. Παρθένη)

20. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση υποβολής Τεχνικού Δελτίου της πράξης «Παρεμβάσεις Βελτίωσης Προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ», στην Πρόσκληση με Κωδικό 071 (Α.Π. 2464/25.7.2019) με τίτλο «Δράσεις Στρατηγικής ΒΑΑ Δήμου Καρδίτσας-ΕΤΠΑ», του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020, στον Άξονα Προτεραιότητας 3 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» (εισ.: Γ. Γιαννουλάκη)

21. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση υποβολής Τεχνικού Δελτίου της πράξης «Περιβαλλοντική αναβάθμιση περιβάλλοντος χώρου νέου Δημαρχείου και αισθητική σύνδεση με το άλσος Παυσιλύπου», στην Πρόσκληση με Κωδικό 071 (Α.Π. 2464/25.7.2019) με τίτλο «Δράσεις Στρατηγικής ΒΑΑ Δήμου Καρδίτσας-ΕΤΠΑ», του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020, στον Άξονα Προτεραιότητας 3 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» (εισ.: Γ. Γιαννουλάκη)

22. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας ανάθεση στη ΔΕΔΔΗΕ της κατασκευής του έργου ”Σύνδεση στο δίκτυο χαμηλής τάσης για την χορήγηση νέας παροχής ισχύος 55 KVA,με αριθμό 41604532-01 στη διεύθυνση Ιεζεκιήλ Καρδίτσα (κτίριο Δημαρχείου για τον Σταθμό Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων) (εισ.: Β. Ελευθερίου)

23. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας ανάθεση στη ΔΕΔΔΗΕ της κατασκευής του έργου “Αναγγελία προϋποθέσεων για τη συμπλήρωση ΦΟΠ στην οδό Δραγατσανίου 142” (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

24. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας ανάθεση στη ΔΕΔΔΗΕ της κατασκευής του έργου “Αναγγελία προϋποθέσεων για τη συμπλήρωση ΦΟΠ στην Τ.Κ Γεωργικού” (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

25. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας ανάθεση στη ΔΕΔΔΗΕ της κατασκευής του έργου “Αναγγελία προϋποθέσεων για τη συμπλήρωση ΦΟΠ στη Δ.Κ Καρδιτσομαγούλας” (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

26. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραλαβή μελέτης πίνακα υλοτομίας Τ.Κ Απιδιάς έτους 2019 (εισ.: Κων. Λάντζος)

27. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιβολή προστίμου για αυθαίρετη κοπή δένδρου σφενδάμου στην Καρδίτσα (εισ.: Κων. Λάντζος)

28. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκ νέου ορισμό υπολόγων – διαχειριστών πάγιας προκαταβολής προέδρων κοινοτήτων του Δήμου Καρδίτσας για το χρονικό διάστημα από 1/9/2019 έως 31/12/2019 (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

29. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος από πρώην υπάλληλο του Δήμου Καρδίτσας (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

30. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση σύμβασης μίσθωσης του υπ’αριθμ. Ι-27 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

31. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση χρήσης δημοτικού ακινήτου “Δημοτική Γεφυροπλάστιγγα Καρδιτσομαγούλας” στην ομώνυμη κοινότητα (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

32. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση αγροτεμαχίου στην κοινότητα Αγιοπηγής της Δ.Ε Καρδίτσας (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

33. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση αγροτεμαχίων στις κοινότητες Αγίου Θεοδώρου, Μακρυχωρίου, Μέλισσας, Προδρόμου και Σταυρού της Δ.Ε Κάμπου (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

34. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση αγροτεμαχίων στις κοινότητες Γεωργικού, Ξινονερίου και Μητρόπολης της Δ.Ε Μητρόπολης (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

35. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καταβολή αποζημίωσης σε υπάλληλο του Δήμου Καρδίτσας λόγω συνταξιοδότησης (Κων. Σιατήρας) (εισ.: Αθ. Κουκούλης)

36. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καταβολή αποζημίωσης σε υπάλληλο του Δήμου Καρδίτσας λόγω συνταξιοδότησης (Ευρ. Τσινόπουλος) (εισ.: Αθ. Κουκούλης)

37. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με θεώρηση άδειας επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)

38. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή της επιστροφής χρήσης των δημοτικών εκτάσεων που είχαν παραχωρηθεί στην Ε.Π.Σ Καρδίτσας (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Αντωνίου)

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή