Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την Τρίτη 28 Μαρτίου η τελετή αποφοίτησης στο ΤΕΦΑΑ

Την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 12 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ στις Καρυές Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί τελετή αναγόρευσης διδακτόρων και απονομής πτυχίων στους αποφοίτους Μεταπτυχιακών & Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών της Σχολής  Επιστημών  Φυσικής Αγωγής  Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΣΕΦΑΑΔ).

Στην ορκωμοσία θα συμμετέχουν οι Διδάκτορες, οι απόφοιτοι/ες των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και οι απόφοιτοι/ες του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) καθώς και οι απόφοιτοι του Προγράμματος Εξομοίωσης του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας (ΤΔΔ).

Πρώτα θα πραγματοποιηθεί η αναγόρευση των Διδακτόρων του ΤΕΦΑΑ, στη συνέχεια η απονομή διπλωμάτων στους απόφοιτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΦΑΑ, έπειτα η απονομή πτυχίων στους απόφοιτους του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΦΑΑ και στο τέλος η απονομή πτυχίων στους απόφοιτους του Προγράμματος Εξομοίωσης του ΤΔΔ.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην Τελετή Ορκωμοσίας μπορούν να παραβρεθούν αποκλειστικά και μόνο έως 4 άτομα ως συνοδοί σε κάθε απόφοιτο/η.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή