Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την ανάγκη για στήριξη των πολυτέκνων υπογράμμισε από τη Χρυσομηλιά ο Θανάσης Λιούτας

Την ανάγκη για μια γενναία στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας, υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας κατά την επίσκεψή του στη Χρυσομηλιά, στο χωριό που ο κανόνας είναι οι άνθρωποι να δημιουργούν μεγάλες οικογένειες. 
 
Στη Χρυσομηλιά κατέληξε μια μεγάλη περιοδεία του Θανάση Λιούτα, που είχε σταθμούς τη Διάβα, τα Αμπέλια, τον Κλεινό, την Καλογριανή, τη Γλυκομηλιά και την Αηδόνα. 
 
Σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της Χρυσομηλιάς έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει σε πολύ μεγάλες οικογένειες και επιλέγουν και εκείνοι με τη σειρά τους να κάνουν το ίδιο. Ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε ότι, «η επιλογή για μια μεγάλη οικογένεια είναι πάρα πολύ σημαντική και είναι ένα πραγματικό τραύμα για την ελληνική κοινωνία το γεγονός ότι, η κρίση στένεψε τα περιθώρια για πολλούς νέους ανθρώπους και τους εμπόδισε τελικά να δημιουργήσουν ή να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους». 
 
Το πρόβλημα αυτό, υπογράμμισε επίσης ο κ. Λιούτας, επιδείνωσε το ήδη μεγάλο πρόβλημα υπογεννητικότητας στη χώρα μας και ότι είναι η ώρα να δούμε την κατάσταση σοβαρά. Ο Θανάσης Λιούτας δήλωσε ότι το νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη θα δώσει κίνητρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης, 
 
Þ χορήγηση επιδόματος 2000 ευρώ για κάθε νέο παιδί που γεννιέται

Þ στον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ τα είδη πρώτης ανάγκης για τις νέες μητέρες

Þ αύξηση του αφορολόγητου για κάθε παιδί κατά 1000 ευρώ 

Þ αύξηση του κατώτατου μισθού με ρυθμό διπλάσιο από τον ετήσιο ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή