Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την ερχόμενη Κυριακή ο … τελικός για τον «Ασκληπιό»

Την ήττα γνώρισε ο «Ασκληπιός» από τον ΑΣΚ Λαγκαδά, με σκορ 0-3 για την φάση των play-out του Β΄ ομίλου της Α2 γυναικών.

Ανώτερες οι φιλοξενούμενες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πήραν τη νίκη και εξασφάλισαν την παραμονή της ομάδας τους στην Α2 κατηγορία και την επόμενη χρονιά, ενώ αντίθετα ο «Ασκληπιός», θα χρειαστεί την νίκη στο παιχνίδι με το ΓΣ Νίκαιας που θα γίνει στα Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή.

Στο 1ο σετ η δυο ομάδες ξεκίνησαν χαλαρά και ήταν κοντά στο σκορ ,πότε προηγούμενη η μία και πότε η άλλη. Σταδιακά η ομάδα του Λαγκαδά βρήκε τις λύσεις που έψαχνε και με πολύ δυνατό μπλοκ και πίεση στο σέρβις ,πήρε διαφορά 3-4 πόντων που την κράτησε μέχρι τέλους χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα και να πάρει το σετ με 20-25.

Το 2ο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο . Οι φιλοξενούμενες μπήκαν πολύ αποφασιστικά στο τερέν, πήραν από την αρχή τα ηνία στο σκορ 2-4,4-9, 8-13, 13-20 για να πάρουν το σετ με σκορ 17-25.

Στο 3ο σετ ο «Ασκληπιός» αντέδρασε, μπήκε πιο δυνατά και ήταν μπροστά στο σκορ χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει 5-4, 6-5, 9-8, 14-13, 18-18 και όλα έδειχνα ότι πάμε σε μια μεγάλη μάχη ,όπως και έγινε. Το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο 19-19, 21-21 και τελικά πιο ψύχραιμη η ομάδα του Λαγκαδά πήρε τη νίκη με 22-25.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα): Βουλγαράκη, Χατζηχριστοδούλου, Λάιου, Μπόζιου, Σκέμπη, Παπαθεοδώρου, Κοτσίρα (λ), Μπαντίκου, Κολίτσα, Γκιούρκη, Κωστοπούλου (λ), Κόκκαλη, Γεωργίου, Μπρουσιάκη.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή