Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την φυλάκισε και τη βασάνιζε στη Γερμανία

Η ΕΛ.ΑΣ την εντόπισε μέσω… Google Maps!

   Τέλος στο μαρτύριο μια Βουλγάρας που ζούσε αρχικά στην Ελλάδα έδωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

   Πιο αναλυτικά, η γυναίκα πείστηκε να μετακομίσει στη Γερμανία καθώς φλέρταρε από το Facebook με έναν ομοεθνή της. Μόλις το έκανε αυτό, αυτό που της συνέβη δεν το περίμενε αφού ο 32χρονος άντρας την έκλεισε σε ένα διαμέρισμα παρά τη θέλησή της και την βασάνιζε κακοποιώντας την ενδεχομένως γιατί ήθελε να την εξωθήσει στην πορνεία.

   Η γυναίκα επικοινώνησε με την 24χρονη κόρη της καθώς ο 32χρονος της επέτρεψε να μιλήσει. Όμως, δεν υπολόγισε ότι η γυναίκα θα μιλούσε ελληνικά στην κόρη της η οποία της έδωσε να καταλάβει ότι κινδύνευε.

   Έπειτα η 24χρονη κατήγγειλε το γεγονός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επικοινώνησε ξανά με την μητέρα της υπό την καθοδήγηση της Δίωξης, λέγοντάς της να πάει κοντά στο παράθυρο και να της πει τί έβλεπε.

   Η 45χρονη υπάκουσε, δίνοντας την περιγραφή ενός χαρακτηριστικού αγάλματος!

    Έτσι, οι αστυνομικοί της Δίωξης με έναν… πρωτότυπο τρόπο επιστράτευσαν το… Google Maps για να εντοπίσουν ακριβώς την τοποθεσία που βρισκόταν αιχμαλωτισμένη η γυναίκα όπως και τα κατάφεραν.

   Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ενημερώθηκαν οι γερμανικές αρχές, οι οποίες την 21η Νοεμβρίου 2018 προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη και απελευθέρωσαν την παθούσα, η οποία φιλοξενείται προσωρινά σε κοινωνικές υπηρεσίες της Γερμανίας, ενώ δρομολογείται η επιστροφή της στη χώρα μας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή