Αθλητικα

Την "γλιτώνει" ο ΑΟΤ-Αφαιρέθηκαν βαθμοί σε 8 ΠΑΕ

3 May 2019
Από εξωαγωνιστικούς λόγους, ο Α Ο Τρίκαλα γλιτώνει τον υποβιβασμό δύο κατηγοριών κι αν περάσει και η πρόταση στην Σούπερ Λιγκ 2 να πάνε και ο 11ος με τον 12ο της βαθμολογίας τότε μπορεί να βρεθεί και στη νέα κατηγορία που δημιουργείται με μεγάλες οικονομικές ενισχύσεις από τα τηλεοπτικά.
 
Οι μισές ομάδες της Football League απέτυχαν στη διαδικασία επιτήρησης. Συγκεκριμένα, οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κέρκυρα, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις και τιμωρούνται με αφαίρεση τριών βαθμών.

Αντίθετα, πέτυχαν οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, ΑΟΧ Κισσαμικός, Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα. Κερδισμένος, φυσικά, ο Πλατανιάς που σκαρφαλώνει 2ος και ο Α Ο Τρίκαλα που απέφυγε τον υποβιβασμό – βάσει αναδιάρθρωσης – κατά δύο κατηγορίες.

Πώς διαμορφώνονται πλέον τα δεδομένα εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής; Ο Απόλλων Λάρισας καλείται να νικήσει τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό στη Γ' Ερασιτεχνική Κατηγορία Ηρόδοτο και δεν θέλει νίκη του Πλατανιά απέναντι στον Ηρακλή για να βρεθεί εκείνος 2ος. Αδιάφορος πλέον είναι ο Α Ο Τρίκαλα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον Γηραιό. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πλέον στο -1 από τον Καραϊσκάκη Άρτας και για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη νέα Football League θα πρέπει να νικήσουν τον Πλατανιά και οι Αρτινοί να μην επικρατήσουν των Τρικάλων.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
1 ΒΟΛΟΣ 57
2 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 52
3 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 51
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 46
5 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 45
6 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 45
7 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 45
8 ΚΕΡΚΥΡΑ 44
9 ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 43
10 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 40
11 ΗΡΑΚΛΗΣ 39
12 Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ 32
13 ΗΡΟΔΟΤΟΣ 28
14 ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 22
15 ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 13
16 ΣΠΑΡΤΗ 11

 Η ΑΠΟΦΑΣΗ
 

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 03.05.2019, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την 1η φάση της διαδικασίας επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

admins
Author: admins

Η ΔΕΥΑΤ στέλνει εξώδικα — αλλά αφήνει τον λογαριασμό στον πολίτη

Η ΔΕΥΑΤ στέλνει εξώδικα — αλλά αφήνει τον λογαριασμό στον πολίτη

Η δημοσιογραφία δεν παίζει τον ντετέκτιβ: ποιος εκθέτει τελικά τη ΔΕΥΑΤ στους δρόμους των Τρικάλων; …
Ντίνος Μπάρδας: Το «άδειασμα» στον Μητσοτάκη και το δικό του πολιτικό αποτύπωμα

Ντίνος Μπάρδας: Το «άδειασμα» στον Μητσοτάκη και το δικό του πολιτικό αποτύπωμα

Ο περιφερειακός σύμβουλος της ΝΔ ρίχνει ευθύνες για την ήττα στη Θεσσαλία, αλλά κουβαλά κι ο ίδιος μια σφραγίδα που …
Γιώργος Ζιώγας: «Μετά από δύο θητείες δεν θα πρέπει να είμαι ξανά υποψήφιος»

Γιώργος Ζιώγας: «Μετά από δύο θητείες δεν θα πρέπει να είμαι ξανά υποψήφιος»

Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων για το όριο θητειών και τη συνέχεια στην τοπική αυτοδιοίκηση …
Stand Up στον Ληθαίο: Γέλιο, αέρας και… ντεμπούτο έκπληξη από Λάππα και Νταλάση!

Stand Up στον Ληθαίο: Γέλιο, αέρας και… ντεμπούτο έκπληξη από Λάππα και Νταλάση!

Μια αξέχαστη βραδιά stand up δίπλα στον Ληθαίο, με γέλιο, έκπληξη και νέα ταλέντα που τόλμησαν το μικρόφωνο …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.