Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Της αφαίρεσα τη ζωή έπειτα από δική της απαίτηση», λέει ο 34χρονος μητροκτόνος

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 34χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σκότωσε την μητέρα πριν από είκοσι ημέρες.

Ο καθ΄ομολογίαν μητροκτόνος αναμένεται αύριο Τρίτη (25/4) να απολογηθεί ενώπιων του εισαγγελέα Κατερίνης.

Ο φερόμενος μητροκτόνος συνελήφθη όταν ένοικοι της πολυκατοικίας τον εντόπισαν να κινείται ύποπτα μέσα σε αυτή και κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Ο καλύτερος φίλος του μητροκτόνου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου εξέφρασε την πλήρη και αμέριστη συμπαράσταση προς το πρόσωπό του 34χρονου.

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που το παιδί είναι καλά, που βρέθηκε ζωντανός. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι καλά.. Τώρα γιατί το έκανε αυτό το πράγμα, δεν γνωρίζει κανένας… Και εγώ ο ίδιος το είχα καταλάβει ότι κάπου εδώ γυρνάει, εδώ στα μέρη μας ας πούμε. Εγώ σαν φίλος του θα είμαι στο πλευρό του. Είπα ότι είναι πολύ ήσυχο παιδί. Επειδή έχει περάσει πάρα πολλά και παλιότερα με τον πατέρα του, όταν ζούσε είχε κάποια προβλήματα με τη μητέρα του όπως λέγεται στο χωριό, τα οποία βγήκαν πάνω σε αυτόν. Τον τελευταίο καιρό δεν φαινόταν και πολύ καλά. Εγώ όμως θα τον στηρίξω. Αν μου ζητηθεί δηλαδή από την οικογένεια να πάω να καταθέσω κάποια πράγματα θα πάω να τα καταθέσω με πολύ χαρά και θα μιλήσω με τα καλύτερα λόγια για το παιδί. Γιατί είναι κρίμα δηλαδή, δεν είναι για μένα δολοφόνος, απλά έτυχε η στιγμή εκείνη. Τώρα τι τον οδήγησε και έφτασε σε αυτό το σημείο…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος άνδρας εντοπίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι, βρώμικα ρούχα και ένα σουγιά στην τσέπη του μπουφάν του. Ο 34χρονος παρότι φαινόταν σε άσχημη κατάσταση, δεν συνεργάστηκε εξ’ αρχής με τις Αρχές. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πολυκατοικία στην περιοχή του Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ψεύτικα στοιχεία. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης σε κανένα από τα διαμερίσματα, τον πίεσαν και τελικά τους έδωσε την πραγματικότητα. Τότε αντιλήφθηκαν ότι έχουν μπροστά τον μητροκτόνο που αναζητούνταν εδώ και 20 ημέρες. Του πέρασαν χειροπέδες, τον έβαλαν στο περιπολικό και τότε φέρεται να είπε «εγώ σκότωσα τη μάνα μου».

«Εγώ επέστρεφα από τη δουλειά μου στο σπίτι και περιμένοντας την κοπέλα μου κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Στην πολυκατοικία ανεβοκατέβαινε με το ασανσέρ. Είδα κάποιον με κουκούλα να εμφανίζεται στον πάνω όροφο και εκείνη τη στιγμή βγήκε ένας γείτονας. Προσπαθήσαμε να τον προσεγγίσουμε. Ανέβηκε πάνω γιατί τρόμαξε και όταν τον σταματήσαμε στο ισόγειο του κάναμε κάποιες ερωτήσεις. Εκείνος έλεγε συνέχεια ψέματα και έπεφτε σε αντιφάσεις λέγοντας κάθε φορά άλλο λόγο που ήταν μέσα στην πολυκατοικία», ανέφερε το πρόσωπο που κάλεσε την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή