Τις Τοπικές Κοινότητες Δασοχωρίου και Πύργου Κιερίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων

30 Apr 2021 Καρδίτσα

Τις Τοπικές Κοινότητες Δασοχωρίου και Πύργου Κιερίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, και συζήτησε με κατοίκους και τοπικά Συμβούλια για ζητήματα που αφορούν την κάθε περιοχή.

Στόχος των συναντήσεων ήταν η αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας, αλλά και ο προγραμματισμός παρεμβάσεων, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο Δασοχώρι

Κατά την επίσκεψη στην ΤΚ Δασοχωρίου ο κ. Σκάρλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Κοντοβά συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Σμυρνιώτη και τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βέττα.

Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας ενημέρωσαν αναλυτικά το Δήμαρχο Σοφάδων ενώ εκτενή αναφορά έγινε στην αποκατάσταση της προσβασιμότητας των παραγωγών σε αγροκτήματα λόγω των προβλημάτων που δημιούργησαν τα πλημμυρικά φαινόμενα. Επίσης έγινε συζήτηση για θέματα βελτιωτικών παρεμβάσεων σε θέματα καθημερινότητας των κατοίκων.

Στον Πύργο Κιερίου

Στην Τοπική Κοινότητα Πύργου Κιερίου βρέθηκε τη Μ. Τετάρτη ο Δήμαρχος Σοφάδων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο κ. Βαΐα Τσιάρα, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και κατοίκους.

Κατά την επίσκεψη ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από την Πρόεδρο τα μέλη και τους κατοίκους για τα θέματα που αφορούν την περιοχή και κυρίως για ζητήματα καθημερινότητας. Ο κ. Σκάρλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα λυθεί οριστικά το θέμα της ύδρευσης καθώς οι κάτοικοι θα υδροδοτούνται από τη λίμνη Σμοκόβου.

Αναφέρθηκε επίσης σε θέματα αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμού και ηλεκτροφωτισμού. Παράλληλα ενημέρωσε για τα θέματα που έχουν επιλυθεί, αλλά και παρεμβάσεις που προγραμματίζονται και έχουν δρομολογηθεί.

Ο Δήμαρχος, ζήτησε συνεργασία όχι μόνο με τα Τοπικά Συμβούλια αλλά και με τους δημότες διαβεβαιώνοντας πως οι συναντήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον με στόχο την επίλυση προβλημάτων, και τον διαρκή συντονισμό και έλεγχο όλων των προγραμματισμένων έργων και παρεμβάσεων που εξελίσσονται.

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Απεβίωσε η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι σε ηλικία 53 ετών

Απεβίωσε η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι σε ηλικία 53 ετών

Η πρωταγωνίστρια του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» έχασε τη μάχη με τον καρκίνο …
Θερινό πενθήμερο στα Τρίκαλα από 20 Ιουλίου

Θερινό πενθήμερο στα Τρίκαλα από 20 Ιουλίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει την εφαρμογή θερινού ωραρίου για τα καταστήματα από 20 Ιουλίου έως 17 Αυγούστου 2024 …
Μαζική εξόρμηση Θεσσαλών στις παραλίες της Λάρισας για να ξεφύγουν από τον καύσωνα

Μαζική εξόρμηση Θεσσαλών στις παραλίες της Λάρισας για να ξεφύγουν από τον καύσωνα

Χιλιάδες Θεσσαλοί εγκαταλείπουν την πόλη τους, για τον Αγιόκαμπο Λάρισας, εν μέσω 40άρηδων θερμοκρασιών …
Συμφωνία ανταλλαγής εκτάσεων μεταξύ Δήμου Τρικκαίων και ΥΕΘΑ

Συμφωνία ανταλλαγής εκτάσεων μεταξύ Δήμου Τρικκαίων και ΥΕΘΑ

Συμφωνία για επέκταση της ΣΜΥ και δημιουργία χώρων αναψυχής στα Τρίκαλα …