Τις δημόσιες υπηρεσίες επισκέφθηκε η Κατερίνα Παπακώστα

Περιοδεία σε νευραλγικές δημόσιες υπηρεσίες και φορείς πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Ιουνίου η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα στο πλαίσιο των επαφών της για τη διαμόρφωση σφαιρικής εικόνας αναφορικά με τις αδυναμίες που εμφανίζουν ενώ στις κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους προϊσταμένους, το δυναμικό στέλεχος της Ν.Δ κατέθεσε προτάσεις για την επίλυση τους.

Η περιοδεία της Κατερίνας Παπακώστα ξεκίνησε από το Δασαρχείο Τρικάλων, όπου σε εγκάρδιο κλίμα ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία με κυρίαρχο την έλλειψη επιστημονικού προσωπικού (Δασολόγοι και Γεωπόνοι).

Ακολούθως η υποψήφια βουλευτής και οι συνεργάτες της πέρασαν το κατώφλι της Δ/σης Δασών όπου έτυχε θερμής υποδοχής από το προσωπικό της υπηρεσίας. Η Κατερίνα Παπακώστα κατέγραψε τις επισημάνσεις τους που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της υπηρεσίας και δεσμεύτηκε να συμβάλει στη δρομολόγηση λύσεων που θα διευκολύνει το σημαντικό έργο της Δ/νσης Δασών.

Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Σε φιλόξενο περιβάλλον, η Κατερίνα Παπακώστα συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τη λειτουργία της υπηρεσίας και ενημερώθηκε ενδελεχώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Σ

τη συνέχεια επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου σε ζεστή ατμόσφαιρα συνομίλησε με διοικητικούς υπαλλήλους, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Η υποψήφια βουλευτής έτεινε ευήκοον τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ευαίσθητου τομέα υγείας, εξαίροντας παράλληλα το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Η επίσκεψη της Κατερίνας Παπακώστα στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού Τρικάλων ολοκληρώθηκε με επίσκεψη σε κλινικές και μονάδες.  
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή