Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων: Εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπής σε βάρος ενός 40χρονου

   Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 40χρονου για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής καθώς εξιχνιάστηκαν 5 τέτοιες περιπτώσεις από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων που διαπράχθηκαν στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή. 

   Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ο 40χρονος πήγαινε σε σπίτια ηλικιωμένων από το χρονικό διάστημα μεταξύ 24 και 31 Αυγούστου και προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ και με τη δικαιολογία ότι υπήρχε βλάβη αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά.

   Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ο 40χρονος το προαναφερόμενο διάστημα, διέπραξε τέσσερις περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα κλοπής σε βάρος ηλικιωμένων, στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή, από τις οποίες αποκόμισε 2.750 ευρώ και χρυσαφικά κοσμήματα.

   Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.  

   Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά συνιστά στους πολίτες να μην πείθονται από τον κάθε τυχόντα εκτός κι αν κάποιος από κάποια υπηρεσία τους έχει ειδοποιήσει δια τηλεφώνου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή