Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων απλώνει χέρι αλληλεγγύης στον Τουρκικό λαό

Κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Κώστας Βίρβος», σε συγκέντρωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας για την Τουρκία και τη Συρία.

Τον δρόμο της αλληλεγγύης και της προσφοράς ανοίγει ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων συλλέγοντας είδη με σκοπό να αποσταλούν στον χτυπημένο από τον εγκέλαδο Τουρκικό λαό. Όπως αναφέρουν σε κάλεσμά τους:

Ο καταστροφικός  σεισμός σε  Τουρκία και Συρία έχει αφήσει πίσω του δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες. Η ανάγκη για είδη πρώτης ανάγκης και υγειονομικού υλικού είναι μεγάλη. Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας παίρνει την πρωτοβουλία να συμβάλει στη  προσπάθεια συλλογής των απαραίτητων ειδών. Είναι τα ελάχιστα που μπορούμε να πράξουμε μπροστά σε μία τέτοια τραγωδία. Η αλληλεγγύη, η ανιδιοτελής προσφορά και η ενότητα είναι έννοιες που πρέπει να γίνουν πράξη και να φωλιάσουν στις καρδιές των παιδιών μας.

Η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει σύνορα!

Οι σκέψεις μας στα θύματα του φονικού σεισμού.

Συγκεκριμένα τα είδη που συλλέγονται είναι:

  • Τρόφιμα:

βρεφικές τροφές & γάλατα, γάλα εβαπορέ, τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι κ.α.)

  • Είδη ατομικής υγιεινής & είδη βρεφικής φροντίδας
  • Κουβέρτες & κλινοσκεπάσματα
  • Υγειονομικό υλικό: (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά.)

Η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου μας, κατά τις ώρες λειτουργίας του, έως την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή