Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το 5ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα SCRAMBLE στο Ρίζωμα

Στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, η Μοτολέσχη Τρικάλων έχει προγραμματίσει το 5ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα SCRAMBLE, που θα διεξαχθεί στην πίστα του χωριού Ριζώματος, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11:00.

Το SCRAMBLE είναι ένας αγώνας αντοχής και ταχύτητας που αναβάτες συμμετέχουν με μηχανές endurο και motocross και αγωνίζονται σε χωμάτινο τερέν.

Για το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα, στον ίδιο χώρο στις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα θα υπάρχουν εταιρείες με χωμάτινες μοτοσυκλέτες endurο και Motocross που θα τις διαθέσουν για test και όποιος επιθυμεί, μπορεί να τις οδηγήσει, φορώνας εξοπλισμό(κράνος, μπότες, Θώρακα).

Το Σάββατο θα είναι στον χώρο της πίστας και ο πρωταθλητής Ελλάδος στο ENDURO και αθλητής της ΜΟΛΕΤ Γιάννης Τρίγκας για μαθήματα οδήγησης και τεχνικές συμβουλές για την αγωνιστική μοτοσυκλέτα.

Οι απονομές του αγώνα και του πρωταθλήματος SCRAMBLE για το 2019 θα γίνουν στην αίθουσα του δημαρχείου του Ριζώματος στην πλατεία του χωριού, μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή