Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το αδιαχώρητο στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ (ΔΕΕΠ ΝΔ ) Τρικάλων παρουσία της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή, του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, των βουλευτών της ΝΔ στον νομό Τρικάλων, Θανάση Λιούτα και Κατερίνας Παπακώστα, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη.

Παρόντες οι πολιτευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μικέλης Χατζαγάκης, ενώ χαιρετισμό για την καλή έκβαση της εκδήλωσης απέστειλε και η Χαρά Ξάνθη.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr δεκάδες στελέχη του κόμματος κατέκλυσαν την αίθουσα υποδεχόμενοι με παλμό, την πρώτη μεγάλη πολιτική συλλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο νομού.

Κατά τη διάρκεια των χαιρετισμών που απηύθυναν  οι κεντρικοί ομιλητές, ο πολιτικός λόγος περιστράφηκε γύρω από τα έργα σε επίπεδο Θεσσαλίας και νομού Τρικάλων αλλά και στο διακύβευμα της επικείμενης προεκλογικής περιόδου.

Φυσικά, το ψηφοδέλτιο και η ανακοίνωσή του ήταν κάτι που δεν απασχόλησε τις ανοιχτές συζητήσεις των μελών, ωστόσο όλοι βρίσκονται σε αναμονή των εξελίξεων και σε αυτή την κατεύθυνση, ενώ θυμίζουμε ότι επίκειται κεντρική πολιτική εκδήλωση για την Θεσσαλία την ερχόμενη εβδομάδα με την ομιλία του Πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή