Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το ΑΚΕΘ θα είναι ο «χρυσός» χορηγός των Ικάρων

Οι Ίκαροι Τρικάλων με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την συμφωνία με το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ) το οποίο θα είναι ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της φετινής προσπάθειας των “κιτρινόμαυρων” στο μονοπάτι της Β’ Εθνικής.

Η στήριξη του ΑΚΕΘ δίνει την δύναμη στην ομάδα μας να σταθεί όρθια στις προκλήσεις της κατηγορίας και να φέρει με επιτυχία εις πέρας τους στόχους της. 

Λόγια λόγια για το ΑΚΕΘ 

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Ιδρύθηκε το 2006 ως οργανισμός συμβουλευτικών υπηρεσιών. Από το 2006 έως το 2008 στεγάστηκε σε ένα κτίριο στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων και έκτοτε μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. 

Από την ίδρυσή του το ΑΚΕΘ έχει ασχοληθεί με περιφερειακά, εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα σε διάφορους τομείς (χρηματοδότηση, εκπαίδευση, συμβουλευτικές υπηρεσίες, κλπ). Το 2009 το ΑΚΕΘ πιστοποιήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης (ΕΚΕΠΙΣ), ως κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης.

Στην φωτογραφία η Διευθύντρια κα Ντόνα Ευαγγελία, ο Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Παπαβασιλείου Γιάννης και ο πρόεδρος των Ικάρων, Κώστας Σκρέτας 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή