Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το αυστηρό μήνυμα Κουρέτα: Αν δεν με σεβαστούν…

Με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας προδιαγράφει τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να διοικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας, από την αρχή του νέου έτους, στέλνοντας ένα αυστηρό μήνυμα.

Γράφει συγκεκριμένα:

«Όλα αυτά τα 28 χρόνια που υπηρετώ στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο έχουν περάσει από συνεργασίες πάρα πολλά άτομα. Μετρώντας στο περίπου έχουν πάρει το διδακτορικό τους η το τελειώνουν περίπου 20, μεταπτυχιακή διατριβή κοντά μου γύρω στους 150 και προπτυχιακοί πάνω από 200.

Ταυτόχρονα έχω συνεργαστεί με πάνω από 30 εταιρείες με δεκάδες άτομα η κάθε μία. Στον κάθε συνεργάτη προσπαθώ να δω τις δυνατότητες του και προσπαθώ να του δώσω ευκαιρίες. Με όλους ξεκινώ με το τι θετικό έχει να δώσει. Είναι κάποιοι ελάχιστοι να πω που είναι ξεχωριστοί. Ένα τους δίνεις και το κάνουν δέκα. Τότε νοιώθεις μεγάλη ικανοποίηση, μπορεί και συγκίνηση και δάκρυα . Σήμερα το ένοιωσα ξανά διαβάζοντας κάτι που έστειλε κάποιος συνεργάτης μου να το δω.

Είπα από μέσα μου:

Μωρέ μπράβο, τι ωραίο μυαλό.

Περπατάω τα 62  και ακόμη αυτά με κάνουν και νοιώθω ότι αξίζει τον κόπο. Όταν γύρω βλέπεις τι γίνεται, λέω κάτι έκανα και γω…..

Κάπως έτσι βλέπω και όλους τους νέους συνεργάτες μου τους υπαλλήλους στην περιφέρεια. Δεν τους ξέρω αλλά αν με σεβαστούν μια θα τους σεβαστώ 10. Αν δεν με σεβαστούν τότε δεν θα τους σεβαστώ ούτε εγώ.»

Δείτε την ανάρτηση:

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή