Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Σήμερα, 20-2-2020, ημέρα Πέμπτη, έλαβε χώρα στο 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων διαδραστική παρέμβαση από την ψυχολόγο, κ. Ελισσάβετ Γεωργίου, η οποία συνεργάζεται με το “Χαμόγελο του Παιδιού Θεσσαλίας”.

Η κ. Γεωργίου ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για όλη τη δράση του “Χαμόγελου του Παιδιού”, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε διαδραστική παρέμβαση με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να ενημερωθούν, αλλά και να συζητήσουν με την κ. Γεωργίου για το θέμα του σχολικού εκφοβισμού, καθώς και να πάρουν τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να τα αξιοποιήσουν θετικά με στόχο την καταπολέμηση του φαινομένου.

Επίσης, στο τέλος της εκδήλωσης, το Δεκαπενταμελές και η κ. Αθανασία Βαλκανιώτη (Γερμανικής Γλώσσας), των οποίων πρωτοβουλία ήταν η όλη δράση, παρέδωσαν στην κ. Γεωργίου ρούχα και καινούρια παπουτσάκια αγκαλιάς, που προσέφερε το κατάστημα Peperino Τρικάλων.

Ο Διευθυντής, κ. Αριστείδης Λιάκου, ο Σύλλογος Διδασκόντων, το Δεκαπενταμελές και οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας συγχαίρουν την κ. Γεωργίου για την εξαιρετική παρουσίαση και εύχονται στο “Χαμόγελο του Παιδιού” να συνεχίσει τη δράση του με μεγάλη επιτυχία!

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή