Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το δημόσιο ξεκατίνιασμα της οικογένειας Βαρθακούρη, για μια στάλα δημοσιότητα

Δεν ξέρω αν είναι όρος το να αυτοεξευτελίζεσαι, για να πάρεις μέρος στα τηλεοπτικά ριάλιτι ή κάποιοι το κάνουν επίτηδες, μόνο και μόνο για να ασχολούνται μαζί τους οι τηλεκριτικοί. Αν πάλι είναι η σχέση των ζευγαριών που συμμετέχουν σε τόσο χαμηλό επίπεδο και επιλύουν τις διαφορές τους με αυτό το χυδαίο τρόπο που είδαμε όλοι μας στο Globalltrotters, θα ήταν καλύτερο να μην παίρνουν ποτέ μέρος σε μια τέτοια τηλεοπτική εκπομπή, ιδίως όταν έχουν αφήσει πίσω τους παιδιά, που παρακολουθούν αυτό τον δημόσιο διασυρμό της οικογένειας.

Ο λόγος για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή ριάλιτι του Star Channel, που ταξιδεύει για μερικές εβδομάδες σε μακρινούς προορισμούς τρία διάσημα ζευγάρια.

Με μεγάλη μου λύπη, είδα  το Χάρη Βαρθακούρη και τη γυναίκα του Αντελίνα να ξεκατινιάζονται στον αέρα της συγκεκριμένης εκπομπής. Τούτοι δω, ζήτημα είναι αν θα προλάβουν να διανύσουν το μισό τηλεοπτικό τους ταξίδι μαζί. Όπως δείχνουν τα πράγματα, πάνε για χωρισμό On camera, όπως λέγεται με τηλεοπτικούς όρους το διαζύγιο κατά τη διάρκεια μετάδοσης μιας εκπομπής.

Κάγκελο τα νεύρα της συζύγου Βαρθακούρη, γιατί ο Χάρης μίλησε με θερμά λόγια για Νεοζηλανδή κόμματο, που συνάντησε στο διάβα του.   Η απάντηση του Χάρη δεν άργησε να έρθει με κοσμητικά επίθετα του τύπου, «Είσαι μαλακισμένη» και «Άντε γαμήσου» τα οποία εκστόμισε δημοσίως προς τη γυναίκα του, για την αντίδρασή της στο περιστατικό του φλερτ, μπρος τα μάτια της. Δεν ξέρω αν μιλάγανε έτσι οι άνθρωποι αυτοί και πριν πάνε στην εκπομπή. Αν όχι, τότε καλό θα είναι να διακόψουν άμεσα αυτό το ταξίδι, γιατί κάνει κακό σε όλη την οικογένεια καθώς και σε όλους εκείνους που τους παρακολουθούν.      Αν μιλάγανε και πριν κατ’ αυτό τον τρόπο, θα πρέπει να το κοιτάξουν, γιατί αυτή δεν είναι οικογενειακή σχέση. Μοιάζει με συνεύρεση σε καφενείο, για να μην πω κάτι χειρότερο.

Το βέβαιο είναι ότι, δυστυχώς οι παραγωγοί του καναλιού τρίβουν τα χέρια τους, όσο κορυφώνεται η σύγκρουση του συγκεκριμένου ζευγαριού. Τώρα αν αυτό καταλήγει να γίνεται τηλεοπτικό υποπροϊόν κι αν προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στον ήδη ταλαιπωρημένο θεσμό της οικογένειας στην Ελλάδα, στα παλιά τους τα παπούτσια. Αρκεί που ο κόσμος το διασκεδάζει. Οι παραγωγοί ικανοποιούν την ανθρωποφαγία του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο πρέπει να σημειώσουμε πως αρέσκεται στο να βλέπει να καταστρέφονται οι σχέσεις των διάσημων μπρος τα μάτια του. Βλέπετε λειτουργεί λυτρωτικά σε πολλούς που έχουν ήδη κατεστραμμένη οικογενειακή ζωή και βρίσκουν παρηγοριά, στο γεγονός ότι το ίδιο χάλι με το δικό τους επικρατεί και στις καλύτερες οικογένειες.

Το θέμα είναι ότι όταν πάρεις την κατρακύλα, το πιθανότερο είναι να γίνεις σμπαράλια μόλις βρεις τοίχο να σταματήσεις.

Τι έχουν ακόμη να δουν τα μάτια μας, μέχρι να πιάσει τελείως πάτο αυτός ο κόσμος, ένας Θεός ξέρει.

 

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή