Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το Δημοτικό Στάδιο μετονομάζεται σε «Στάδιο Χρήστου Παπανικολάου» (βίντεο)

Η συγκινητική στιγμή στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων παρουσία του θρυλικού Τρικαλινού αθλητή

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του trikalanews.gr είχε επισημανθεί η πρόθεση του αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Μιχάλη Λάππα να μετονομαστούν οι εθλητικοί χώροι των Τρικάλων προς τιμήν Τρικαλινών αθλητών που έγραψαν τα Τρίκαλα με χρυσά γράμματα στην ιστορία του αθλητισμού.

Χθες, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, ήρθε το αποκορύφωμα αυτής της διαδικασίας με τη μετονομασία του Δημοτικού Σταδίου ως «Στάδιο Χρήστου Παπανικολάου» καθώς και Σοφίας Σακοράφα, οι οποίοι σημείωσαν παγκόσμια ρεκόρ στο επι κοντώ και τον ακοντισμό αντίστοιχα.

Η παρουσία του ίδιου του αθλητή Χρήστου Παπανικολάου έκανε τη στιγμή αυτή πιο συγκινητική με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον Δήμο Τρικκαίων σε θέματα αθλητισμού ενώ παραχώρησε το πατρικό του σπίτι στον Δήμο για να διαμορφωθεί σε κέντρο προαγωγής του αθλητισμού και των καλών διατροφικών συνθηκών.

Ο κ. Παπανικολάου καταχειροκροτήθηκε από τους συμβούλους που έσπευσαν να δηλώσουν το σεβασμό τους και τις ευχαριστίες τους για τις λαμπρές στιγμές που χάρισε στην ιστορία του αθλητισμού της πόλης και της χώρας μας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή