Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το …έκαψαν στη Γιορτή Πρασοτηγανιάς στην Φιλύρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Γιορτή της Πρασοτηγανιάς την Δεύτερη Ημέρα των Χριστουγέννων στην Φιλύρα, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος, απολαμβάνοντας την γιορτή κάτω από μία ηλιόλουστη ημέρα.

Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με τον χαιρετισμό της Προέδρου της Τ.Κ. Φιλύρας Ευαγγελίας Βαμπούλα, η οποία καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και ευτυχές το Νέο Έτος, ενώ δεσμεύτηκε την κατασκευή από τον δήμο περίφραξης στο παρκάκι του χωριού.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δήμητρα Νάτσινα.

Επίσης τα παιδιά της Φιλύρας του Δημοτικού Σχολείου τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ο Αη Βασίλης από νωρίς ήρθε φέτος στην Φιλύρα και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Γεώργιος Τζιορτζιώτης, Οικονομικών Μάκης Παπαγεωργίου, Έργων Κων/νος Ούτρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Χρήστος Νάκος, Σωτήρης Αγγέλης, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντ/σης του Δήμου Πύλης Θεόδωρος Χήρας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Μπουρλιός, Έφη Μπλαντζώνη, Ευάγγελος Θέος, ο Τ.Σ. Κων/νος Πλαστήρας, ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Δημ. Ιωάννου,  η Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλύρας Ευαγγελία Βαμπούλα και ο Πρόεδρος του Κ. Σ. Πύλης Αθανάσιος Μανούρας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή