Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Rapid Test στο Δήμο Μετεώρων

Δράση προώθησης δωρεάν ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού

Το εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Rapid Test στο Δήμο Μετεώρων

Με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την ασφάλεια του κοινού και υπό τις οδηγίες του αρμόδιου Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού που απευθύνονται προς όλους τους πολίτες.

Ο Δήμος Μετεώρων, σε συνεργασία με τον Επικεφαλής των κλιμακίων του ΕΟΔΥ Ν. Τρικάλων κ. Ιωάννη Κουτσονάσιο, ανακοινώνει ότι  δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid test) για τον κορωνοϊό αναμένεται να πραγματοποιηθούν στην πλατεία της Καλαμπάκας, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

– Δευτέρα 4/3/24

Καλαμπάκα 8:00-10:00  ( Κεντρική πλατεία)

– Πέμπτη 7/3/24

Καλαμπάκα 8:00-10:00 ( Κεντρική πλατεία)

Τα Rapid Test αναδεικνύονται ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο στη μάχη κατά της διάδοσης του Covid 19.

Με τη συνεισφορά και τη συνεργασία όλων μας ,ενθαρρύνουμε την τακτική εφαρμογή των και συμβάλλουμε ως Δήμος στην προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Παρακαλούμε όλους τους δημότες να ενημερώνονται για τις ημερομηνίες και τους χώρους διεξαγωγής των Rapid Tests μέσω των επίσημων ανακοινώσεων του δήμου μας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στις ιστοσελίδες μας.

Οι πολίτες προσκαλούνται να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν την διαδικασία ,προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια όλων μας.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν  σε test θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους.

Παρακαλούμε να τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα  και οι οδηγίες που θα δίνονται από το προσωπικό του ΕΟΔΥ κατά την διάρκεια των τεστ.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή