Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το εξώφυλλο της ντροπής

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν στον πραγματικό κόσμο αυτά τα πράγματα. Όλοι αυτοί που το εμπνεύστηκαν και το υλοποίησαν, αλλά κι αυτοί που συναίνεσαν στο να κυκλοφορήσει αυτή η ύβρις προς την πατρίδα, είναι άνθρωποι αλλοπαρμένοι και άκρως επικίνδυνοι για το δημόσιο βίο.

Είναι άρρωστοι, εγωπαθείς και διεστραμμένοι. Δεν καταλαβαίνουν ότι με τέτοια πράγματα, θα τους πάρουμε με τις πέτρες στο κυνήγι;

Καμαρώνει ο Μητσοτάκης μ’ αυτά τα καρναβαλικά χάλια, λίγες μέρες πριν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, να παριστάνει στο εξώφυλλου του «έγκριτου» περιοδικού ΒΗΜΑgazino το Μακρυγιάννη;

Για την Αγγελοπούλου που εμφανίζεται ντυμένη Μπουμπουλίνα, δεν θέτω το ερώτημα. Τα δείγματα γραφής της, όλα αυτά τα χρόνια δεν προδίδουν άνθρωπο ισορροπημένο.

Το κακό είναι ότι συνεχίζει να καταπιάνεται με πολύ σοβαρά θέματα για την πατρίδα και τους Έλληνες και κάθε φορά δείχνει, ότι έχει και χειρότερο εαυτό απ’ ότι την προηγουμένη.

Όσο για το συγκρότημα Μαρινάκη, δεν ξέρω αν την επόμενη φορά, οι σφουγκοκωλάριοι του ομίλου, δεν υπερβάλουν ακόμα περισσότερο εαυτόν και δεν μας πλασάρουν το αφεντικό τους ως νέο μπουρλοτιέρη.

Πάντως με τις αθλιότητες αυτές, θα καταφέρουν πολύ πιο σύντομα απ’ ότι υπολόγιζαν, να στρέψουν τον κόσμο εναντίον τους και να μη τολμούν να βγουν έξω στην κοινωνία.

Όλοι αυτοί μοιάζουν με ομάδα ημίτρελων που κρατάει τα ηνία της χώρας στα χέρια της και πρέπει άμεσα να κάνουμε κάτι μ’ αυτούς, πριν να είναι πολύ αργά.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή